پایگاه خبری اقتصاد دریایی

کد خبر: ۶۷۲۵
۲۷ مرداد ۱۴۰۳ | ۱۸:۴۸
مدیرعامل شرکت پالایشگاه نفت بندرعباس از تولید بیش از ۱۰ میلیارد لیتر فرآورده نفتی (بنزین و گازوئیل) در این پالایشگاه خبر داد و گفت: تلاش شبانه‌روزی متخصصان متعهد این شرکت در سال گذشته موجب تولید چهار میلیارد و ۲۶۷ میلیون لیتر بنزین و ۶ میلیارد و ۵۶۲ میلیون لیتر گازوئیل شد.

بیش از ۱۰ میلیارد لیتر بنزین و گازوئیل در پالایشگاه بندرعباس تولید شد

به گزارش اقتصاددریایی، احمد هاشمی در گفت و گو با خبرنگار افزود: تولید بنزین در سال گذشته در مقایسه با مدت مشابه سال قبل در حدود ۷.۷ درصد و گازوئیل در حدود ۲.۵ درصد کاهش داشته است که این میزان کاهش به دلیل انجام یکی از بزرگترین تعمیرات اساسی پالایشگاهی با انجام تعمیرات همزمان ۱۰ واحد فرآیندی در مدت ۳۰ شبانه روز در آبان ۱۴۰۲پس از چهار سال انجام گرفته است.

وی با اشاره به اینکه انجام تعمیرات اساسی از الزامات و تضمین استمرار تولید با کیفیت فرآورده‌های نفتی برای فعالیت شبانه‌روزی واحدهای فرآیندی است، بیان کرد: در سال گذشته تولید سوخت جت با ۲۹۵ درصد رشد نسبت به مدت مشابه سال قبل به ۲۲۳ میلیون لیتر و گاز مایع با سه درصد رشد به میزان ۳۶۴ میلیون لیتر رسید.

پالایشگاه بندرعباس با ظرفیت پالایش روزانه ۳۵۰ هزار بشکه، فرآورده‌های اصلی شامل بنزین، گاز مایع، گازوئیل، سوخت جت، نفت سفید، نفت کوره و همچنین فرآورده‌های ویژه مانند انواع حلال، آیزوریسایکل، وکیوم باتوم، وگیوم سلاپس و گوگرد تولید می‌کند.
مدیرعامل شرکت پالایشگاه نفت بندرعباس اظهار کرد: پالایشگاه بندرعباس با ظرفیت پالایش روزانه ۳۵۰ هزار بشکه محصولات متنوعی از جمله فرآورده‌های اصلی شامل بنزین، گاز مایع، گازوئیل، سوخت جت، نفت سفید، نفت کوره و همچنین فرآورده‌های ویژه مانند انواع حلال، آیزوریسایکل، وکیوم باتوم، وگیوم سلاپس و گوگرد تولید می‌کند که در مجموع میزان تولید این شرکت در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ در حدود پنج درصد کاهش دارد.

هاشمی با اشاره به برخی چالش‌های تولید و دلایل کاهش میزان تولید در سال گذشته، ادامه داد: نفت خام مورد نیاز پالایشگاه نفت بندرعباس روزانه با سه کشتی از جزیره خارک به بندرعباس منتقل می‌شود که در سال گذشته مواج بودن دریا در برخی از روزهای سال و همچنین کمبود کشتی به دلیل انجام تعمیرات بر روی آن‌ها و در نتیجه تاخیر در تامین نفت خام که موجب مدیریت در میزان خوراک دهی به واحدهای فرآیندی عمده دلیل کاهش پنج درصدی تولید بود.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
نظر:
نیازمندی‌ها
پیشخوان روزنامه