پایگاه خبری اقتصاد دریایی

اتحادیه شرکت‌ها و تعاونی تکثیر و پرورش ماهیان گرم آبی کشور

تولید سالانه ۲۰۰ هزار تن ماهی گرم آبی در کشور

شیلات

سریال ادامه‌دار مشکلات صید و صیادی

صیادان از پس هزینه‌های بیمه بر نمی آیند

اقتصادریایی - جدا از آمارهای شیلات گیلان در حوزه آبزی پروری، تولیدات شیلاتی و صید و صیادی، که در برخی بخش‌ها امیدوارکننده و در برخی بخش‌ها نیازمند کار جهادی است، اما به نظر می‌سد دغدغه مشترک جامعه صیادی گیلان و حتی کشور روی دو محور «بیمه» و «سختی کار» می چرخد، مسأله‌هایی که تاکنون به صورت جدی و میدانی به آنها پرداخته نشده و به عنوان مطالبه جدی جامعه صیادی تلقی می‌شوند.

«اقتصاددریایی» بررسی می کند

روياي ماهي خوري به سبك شيلات

اقتصاددریایی - سفره‌هاي مردم «واقعيت‌سنج بازار» هستند و به خوبي و به روشني و بدون دروغ نشان مي‌دهند كه سرانه مصرف ماهي ايراني ها حداقل ۱۱ كيلو گرم نسبت به استاندارد جهاني كم دارد.

اقتصاددریایی اهمیت زیستگاه مصنوعی آبزیان را بررسی می کند

ضرب آهنگ توسعه اقتصاد دریاپایه در بخش شیلات

اقتصاددریایی - با توجه به اینکه جنس بستر سواحل استان خوزستان عمدتا گلی بوده و جریانات آبی و جزر ومدی در آن شدید است، حفره‌های به کار رفته در سازه‌های طراحی شده قبلی مسدود و کارآیی آن ها به لحاظ بیولوژیکی کاهش یافته که با بررسی‌های به عمل آمده و هماهنگی های انجام شده مقرر گردید تا از لوله های بتنی فرسوده و مستعمل که قطرآن ها بیشتر بوده و سطح تماس بیشتری با بستردریا داشته استفاده گردد.

اقتصاددریایی تيلاپيلا را در کف بازار بررسی می کند

تيلاپيلا در سفره مردم؛ آری یا خیر

اقتصاد دریایی - در مقابل اين مخالفان، جمعيتي از موافقان قرار دارند كه به استناد تاييد سازمان جهاني فائو و نيز به استناد تجارب كشورهاي ديگر در پرورش ماهي تيلاپيلا، و نيز تاكيد بر فراواني ارزش‌هاي غذايي اين گونه، و به خصوص با توجه به اين كه اين نوع ماهي براي سرزمين‌هاي كم‌آب بسيار موثر و مقرون به صرفه است، از كشت و پرورش تيلاپيلا حمايت مي‌كنند.

هفته‌اي دو بار ماهي بخوريد!

من توصيه مي‌كنم پس هستم

اقتصاددریایی - آن چه كم داريم، سرانه ۱۱ كيلو گرم ماهي براي هر ايراني است. با روندي كه شيلات در پيش گرفته، كه البته متاثر از واقعيت اقتصاد دريايي ايران با زيرساخت‌هاي محدود و نامناسب است.

تفاهم نامه ای برای اجراي پروژه هاي كشاورزي و شیلاتی در سواحل مَكُران

نیاز ۴۵ هزار میلیاردی براي پروژه هاي شيلاتي در مَكُران

اقتصاددریایی - راستاي توسعه منطقه مَكُران ۲۱ پروژه مربوط به زير بخش كشاورزي است كه ۹ پروژه مربوط به سازمان شيلات ايران، ۳ پروژه در حوزه شركت شهرك هاي كشاورزي، ۲ پروژه در حوزه سازمان منابع طبيعي و آبخيزداري كشور، يك پروژه در حوزه معاونت امور زراعت، ۲پروژه در حوزه معاونت امور دام و ۴ پروژه در حوزه معاونت امور باغباني است.

عبدالمجید امینی گفت:

تدابیر شیلات گناوه برای مقابله با بیماری‌ها در مزارع پرورش میگو

اقتصاددریایی - رئیس اداره شیلات گناوه گفت: این اداره، برنامه‌ریزی لازم برای پرورش دهندگان میگو در سایت های این شهرستان با اجرای دوره‌های آموزشی تخصصی و مطابق با سرفصل‌های استاندارد مقابله با بیماری‌های تهدیدزا در مزارع را در دستور کار خود قرار داده است.

اقتصادسرآمد گزارش می‌دهد

بازار ماهي سرچشمه رها بدون ناظر

اقتصاددریایی -

تاکید اقتصاد سرآمد بر اجرای دستور رییس جمهور:

صید ترال کاملا ممنوع است

اقتصاددریایی - رييس جمهور در اقدامي انساني و ملي، تبيين كرد كه «هر گونه صيد ترال ممنوع است». اكنون كه زمزمه ترالي‌ها بالا گرفته است، لازم است شخص رييس جمهور به اين قضيه ورود كند و مانع از صيد ترال شود. اين بار علاوه بر ضايعاتي كه در بالا ذكر كرديم، ضايعه‌اي ديگري پيش خواهد آمد و آن بي اعتبار شدن دستور رييس جمهور است. اگر صيد ترال به هر مقدار و به هر اندازه و با هر محدوديت و تبصره‌اي شكل بگيرد، دهان‌كجي مستقيم و علني به دستور رييس جمهور است و اين به معناي توهين به تمام ملت ايران است.

مدیرکل شیلات مازندران؛

حفظ و بازسازی ذخایر دریای خزر رسالت اصلی شیلات است

اقتصاددریایی - اداره کل شیلات استان مازندران دارای دو مرکزتکثیر و پرورش آزاد ماهیان دریای خزر است که درمرکز شهید باهنر کلاردشت و شهیدرجایی ساری بحث حفظ و بازسازی یا تولید بچه ماهیان، انواع ماهیان استخوانی مانند ماهی سفید، کپور و انواع ماهیان خاویاری را انجام می‌دهد.

مدیر کل شیلات استان گیلان خبر‌داد:

شهر خاویاری؛ طرح بزرگ مگا پروژه شیلات با قابلیت ملی

اقتصاددریایی - مدیر کل شیلات استان گیلان با تاکید بر اینکه رمز بقا و ماندگاری بازار ما در حوزه ماهیان و تولیدات خاویاری کیفیت آب دریای خزر است، گفت: هر چند تولید و پرورش ماهیان خاویاری کسب و کار گرانی محسوب می‌شود، ولی اگر با مطالعه وارد این حرفه شویم قطعا نتیجه کار را خواهیم دید.

«شیلات» پیشانی توسعه دریایی ایران اقتصاد سرآمد پیشنهاد می‌کند

نیازمند گرایش سفره‌های ایرانی به سمت دریا هستیم

اقتصاددریایی - در سال ۱۴۰۲ به همت دولت سيزدهم و در پي اطاعت امر رهبري مبني بر تكيه و توجه به دريا، وضعيت متفاوت شده است و اميد است با ادامه اين روند، شاهد شكوفايي معنادار كشور ايران با گرايش قوي به توسعه درياپايه باشد. و مردم باور كنند كه كشوري دريايي دارند و بدين‌سان شكست نهايي چند سده استحمار دريايي ايرانيان را رقم بزنند.

تبلیغات متنی
چاپ افست
چاپ دیجیتال
چاپ کارتن
نشان تجارت
آیت ماندگار
اخبار ورزشی
پیشخوان روزنامه