بوق خبر - مواد لازم برای تهیه کباب تابهای زعفرانی
گوشت چرخ کرده:۳۵۰ گرم
پیاز:۱ عدد
گوجه فرنگی:۳ عدد
سماق:۱ قاشق غذاخوری سرخالی
پودر گلپر در صورت تمایل:۱/۲ قاشق مربا خوری
زعفران:به مقدار لازم
نمک و فلفل:به مقدار لازم
طرز تهیه کباب تابهای زعفرانی
پیاز را بشویید و با رنده ریز رنده کنید. سپس آب آن را کاملا بگیرید و به گوشت چرخ کرده اضافه کنید. نمک، فلفل و پودر گلپر را هم اضافه کنید و مواد را خوب ورز دهید تا یکدست شوند.
کف تابهای مناسب را کمی چرب کنید و مخلوط مایه گوشت را کف تابه کاملا پخش کنید و با پشت قاشق خوب فشار دهید تا منسجم شوند.
چهار طرف ماهیتابه را تکههای کوچیک کره بیندازید و بعد تابه را روی حرارت گذاشته و شعله را کم کنید. در تابه را ببندید تا گوشت خودش را بگیرد و کم کم بپزد.
بعد از تقریبا ۱۰ دقیقه میبینیم که گوشت تغییر رنگ داده، آب انداخته، خودش را جمع کرده و کوچیکتر شده.
در این مرحله گوشت را به چند تکه مساوی تقسیم کنید و نصف مقدار سماق را روی تمام سطح کباب بپاشیده و کمی زعفران دم کرده هم روی گوشت بریزید.
حالا دوباره بعد از ۱۰ دقیقه تکههای کباب را پشت و رو کنید و روی طرف دیگرش هم بقیه سماق را بریزید.
گوجهها را چهار قاچ کنید و مقداری نمک روی آنها بپاشید و دور تا دور ماهیتابه بچینید.
بعد از حدود ۱۰ دقیقه گوجهها هم نرم میشوند و مزه آنها به خورد کبابها میرود.
دقت کنید در تابه را ببندید تا کباب سفت نشود.
بهتراست که کباب موقع سرو کردن مقداری آب داشته باشد تا نرمتر و لذیذتر باشد.
نکته:
اضافه کردن گلپر کباب را لذیذتر میکند و کاملا سلیقهای است.
منبع: نمناک