پایگاه خبری اقتصاد دریایی

کد خبر: ۲۶
۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۰ | ۱۳:۴۶
چای زعفرانی یکی از چای‌های پرطرفدار میان ایرانی‌ها است که در مجالس و مهمانی‌ها بسیار کاربردی و شیک می‌باشد.

چای زعفرانی

بوق خبر - چای زعفرانی عطر و طعم بی‌نظیری دارد و توصیه می‌شود به جای مصرف چای سیاه از چای زعفرانی با رنگ زیبایی که دارد استفاده کنید.

این چای یک نوشیدنی شیک مانند شربت آلبالو برای پذیرایی از مهمان‌ها به حساب می‌آید و در کنار یک کیک عصرانه بسیار دلچسب است.

مواد لازم برای تهیه‌ی چای زعفرانی:

چای سیاه: یک قاشق غذاخوری
زعفران سابیده شده: دو گرم
آب: دو لیوان
گلاب: یک قاشق چای خوری
هل: به مقدار لازم

طرز تهیه‌ی چای زعفرانی:

ابتدا آب داخل کتری را به جوش بیاورید و بعد از اینکه آب به جوش آمد، داخل یک قوری پودر زعفران، چای سیاه، گلاب و هل را بریزید و روی آن آب جوشیده شده را بریزید و در قوری را ببندید و روی کتری یا سماور آب روی حرارت قرار دهید و بگذارید تا به مدت تقریبا ده دقیقه دم بکشد.

چای زعفرانی دم کشیده را در فنجان‌های مورد نظر بریزید و در کنار شیرینی‌جات دلخواه نوش جان کنید.

منبع: نمناک

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
نظر:
نیازمندی‌ها
پیشخوان روزنامه