پایگاه خبری اقتصاد دریایی

کد خبر: ۲۸
۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۰ | ۱۴:۱۰
کباب تابه‌ای زعفرانی یا همان کباب دیگی از جمله محبوب‌ترین و پرطرفدارترین غذا‌های خانگی با گوشت چرخ کرده است که طرز تهیه ساده‌ای دارد و به دو روش خشک و آبدر طبخ می‌شود.

بوق خبر - مواد لازم برای تهیه کباب تابه‌ای زعفرانی

گوشت چرخ کرده:۳۵۰ گرم
پیاز:۱ عدد
گوجه فرنگی:۳ عدد
سماق:۱ قاشق غذاخوری سرخالی
پودر گلپر در صورت تمایل:۱/۲ قاشق مربا خوری
زعفران:به مقدار لازم
نمک و فلفل:به مقدار لازم

کباب تابه ای زعفرانی

طرز تهیه کباب تابه‌ای زعفرانی

پیاز را بشویید و با رنده ریز رنده کنید. سپس آب آن را کاملا بگیرید و به گوشت چرخ کرده اضافه کنید. نمک، فلفل و پودر گلپر را هم اضافه کنید و مواد را خوب ورز دهید تا یکدست شوند.

کف تابه‌ای مناسب را کمی چرب کنید و مخلوط مایه گوشت را کف تابه کاملا پخش کنید و با پشت قاشق خوب فشار دهید تا منسجم شوند.

چهار طرف ماهیتابه را تکه‌های کوچیک کره بیندازید و بعد تابه را روی حرارت گذاشته و شعله را کم کنید. در تابه را ببندید تا گوشت خودش را بگیرد و کم کم بپزد.

بعد از تقریبا ۱۰ دقیقه میبینیم که گوشت تغییر رنگ داده، آب انداخته، خودش را جمع کرده و کوچیکتر شده.

در این مرحله گوشت را به چند تکه مساوی تقسیم کنید و نصف مقدار سماق را روی تمام سطح کباب بپاشیده و کمی زعفران دم کرده هم روی گوشت بریزید.

حالا دوباره بعد از ۱۰ دقیقه تکه‌های کباب را پشت و رو کنید و روی طرف دیگرش هم بقیه سماق را بریزید.

گوجه‌ها را چهار قاچ کنید و مقداری نمک روی آن‌ها بپاشید و دور تا دور ماهیتابه بچینید.

بعد از حدود ۱۰ دقیقه گوجه‌ها هم نرم میشوند و مزه آن‌ها به خورد کباب‌ها میرود.

دقت کنید در تابه را ببندید تا کباب سفت نشود.

بهتراست که کباب موقع سرو کردن مقداری آب داشته باشد تا نرم‌تر و لذیذ‌تر باشد.

نکته:

اضافه کردن گلپر کباب را لذیذ‌تر میکند و کاملا سلیقه‌ای است.

منبع: نمناک

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
نظر:
نیازمندی‌ها
پیشخوان روزنامه