به گزارش اقتصاددریایی، رئيس سازمان شيلات در نشستي كه با استاندار گيلان در تاريخ23 فروردين 1404 برگزار شد، با اشاره به ظرفيتهاي فوق العاده شيلات و آبزيپروري در گيلان، گفت: استان گيلان از ديرباز يكي از قطبهاي اصلي شيلات كشور در زمينههاي مختلف محسوب ميشد و در صورت استفاده از ظرفيتهاي متنوع شيلات، همچنان مي تواند در جايگاه حقيقي خود باشد.
رستمپور با بيان اينكه استفاده از ظرفيت بخش خصوصي در حوزه شيلات و آبزيپروري ميتواند به توسعه صنعت شيلات كمك شاياني كند، افزود: رويكرد سازمان شيلات ايران، تقويت بخش خصوصي و برون سپاري بسياري از امور در اين بخش است.
وي گفت: توسعه بازارهاي تخصصي فروش ماهي و رستوران غذاهاي دريايي در شهرهاي مختلف استان و بهره گيري از فضاي مناسب پرههاي صيادي در زمينههاي گردشگري و آبزيپروري از ديگر زمينههايي است كه امكان مشاركت سرمايه گذاران در اين بخشها فراهم است.
رئيس سازمان شيلات ايران همچنين به نقش شيلات در توسعه اقتصاد دريا محور اشاره و يادآور شد: بايد در اين راستا از تجهيزات و علوم روز دنيا بهره گرفته شود.
از ظرفيت ۹ هزار هكتاري آب بندان ها براي توسعه آبزيپروري استفاده شود
استاندار گيلان نيز در اين جلسه با اشاره به ظرفيت ۹ هزار هكتاري آب بندان و تالابهاي استان جهت توسعه شيلات و آبزيپروري در گيلان از سازمان شيلات خواست تا نسبت به فعالسازي اين ظرفيت از طريق رهاسازي بچه ماهي در آب بندانها و تالابها اقدام كند.
هادي حقشناس با بيان اينكه شيلات و آبزيپروري يكي از ظرفيتهاي اساسي استان گيلان محسوب ميشود، گفت: در همين راستا در سال سرمايهگذاري براي توليد، شيلات يكي از بسترهاي مناسب براي سرمايهگذاري در استان خواهد بود.
وي با بيان اينكه با تمام توان از سرمايهگذاري در همه بخشها به ويژه بخش شيلات استقبال ميكنيم، افزود: در اين مسير، هم از طريق كارگروههاي مرتبط و همچنين اعطاي تسهيلات از سرمايه گذاران حمايت ميشود.
نماينده عالي دولت در گيلان با تاكيد بر استفاده حداكثري از ظرفيت پرههاي صيادي در حوزههاي مختلف شيلات و گردشگري، اظهار داشت: در راستاي به كارگيري ظرفيت پرههاي صيادي در ايام تابستان در زمينههاي گردشگري و پرورش ماهي از هيچ كمكي دريغ نخواهيم كرد.
حقشناس استفاده از ظرفيت ۹ هزار هكتاري آب بندان و تالابهاي استان جهت توسعه شيلات و آبزيپروري را از ديگر فرصتهاي گيلان در اين حوزه برشمرد و از شيلات خواست تا نسبت به رهاسازي بچه ماهي در آب بندانها و تالابهاي استان اقدام كند.
وي در ادامه تصريح كرد: براي اجراي موفق طرح پرورش ماهي در قفس در استان گيلان و آموزش هاي تخصصي، در صورت ورود بخش خصوصي توانمند در اين زمينه، با قوت از سرمايهگذاري در اين بخش حمايت ميكنيم.