پایگاه خبری اقتصاد دریایی

کد خبر: ۹۰۶
۲۵ تير ۱۴۰۰ | ۱۸:۲۱
نتایج مطالعه نشان می‌دهد خوردن مقدار زیادی ماهی روغنی و مغزیجات آجیلی که مملو از اسید چرب اُمگا ۳ هستند می‌تواند درد شدید میگرن را تسکین دهد. اُمگا ۳ به تسکین سردرد‌های میگرنی کمک می‌کند.

اُمگا ۳

بوق خبر - مطالعات نشان می‌دهد مصرف اسید‌های چرب اُمگا ۳ به توقف میگرن کمک می‌کند. این اسید در غذا‌هایی مانند ماهی آزاد، ساردین و مغزیجات آجیلی یافت می‌شود.

محققان دریافتند کسانی که سردرد مداوم دارند در صورت داشتن رژیم غذایی حاوی مقادیر زیاد ماهی روغنی مانند ماهی آزاد و سایر غذا‌های غنی از اسید‌های چرب، درد کمتری خواهند داشت.


بیشتر بخوانید:

میگرن عذاب آور و راه‌های درمان آن

بهترین روغن‌ها برای ماساژ پوست سر و مزایای آن‌ها

چه زمان‌هایی باید آب بخوریم؟


نتایج این مطالعه نشان داد شرکت کنندگانی که اُمگا ۳ بیشتری می‌خورند سردرد‌های کم شدت‌تر و کوتاه‌تری دارند.

تحقیقات قبلی حاکی از آن بود که اسید‌های چرب اُمگا ۳ با اثرات کاهش دهنده درد همراه هستند، در حالی که اسید‌های چرب امگا ۶ ممکن است درد را تشدید کنند.

محققان دانشگاه کارولینای شمالی معتقدند درد می‌تواند از طریق تغییرات غذایی هدفمند درمان شود.


بیشتر بخوانید:

سردرد سینوسی را درمان کنید

چرا صبح‌ها سر درد هستم؟


محققان ادعا می‌کنند که یک رژیم غذایی سالم باید حداقل شامل دو وعده ماهی در هفته، از جمله یک وعده ماهی روغنی باشد.

تحقیق جدید شامل ۱۸۲ نفر بود که بین ۵ تا ۲۰ روز در ماه دچار سردرد‌های میگرنی می‌شدند.

بررسی‌ها نشان داد رژیم غذایی حاوی مقادیر بالا اُمگا ۳ با کاهش ۱.۳ ساعت سردرد در روز و دو روز سردرد در ماه همراه بود.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
نظر:
نیازمندی‌ها
پیشخوان روزنامه