بوق خبر - در این مقاله یکی از خوشمزهترین غذاها به نام میگو سوخاری با دلستر را برای شما عزیزان آورده ایم.
اگر به دنبال دستور غذایی جدید هستید، ما به شما میگو پفکی با دلستر را پیشنهاد میکنیم. این غذای خوشمزه را میتوان به راحتی در منزل تهیه نمود. دلستر یا ماءالشعیر به دلیل گازی که دارد باعث ایجاد حبابهایی در میگو شده و آن را به صورت پفکی درمی آورد.
همچنین این غذای خوشمزه را میتوانید به همراه یک سس خانگی بینظیر به نام سس تارتار میل نمایید. در ادامه طرز تهیه سس تارتار برای میگو سوخاری را نیز به شما آموزش خواهیم داد.
مواد لازم جهت تهیه میگو سوخاری با دلستر:
میگو: به میزان مورد نیاز (بهتر است برای تهیه میگو پفکی میگوهای درشت و پفکی را انتخاب کنید تا نتیجه بهتری بگیرید.)
آرد همه منظوره: ۱ فنجان
بیکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری سرخالی
پودر پاپریکا، نمک، فلفل سیاه و قرمز و زرچوبه: کمی
دلستر بدون طعم: ۳ قاشق غذا خوری
زعفران: به مقدار لازم
مراحل تهیه میگو پفکی با دلستر:
میگوها را به خوبی پاک کنید (پشت آن را با چاقو برش داده و روده را خارج کنید). میتوانید دم میگو را نگه دارید. میگوها را با آب سرد بشویید و صبر کنید تا آب آنها به صورت کامل خشک شود. برای رفع بوی بد میگو آنها را ۳ دقیقه در آب جوش بریزید و سپس آبکش کنید.
زعفران ساییده شده را در مقداری آب بریزید و آن را با قلم مو روی میگوها بمالید و سپس روی آنها نمک، فلفل، پاپریکا بریزید و یک ساعت صبر کنید تا میگوها به خوبی طعم دار شوند.
در این مرحله از تهیه میگو پفکی با دلستر، آرد + نمک + بکینگ پودر + دلستر بی طعم را با هم مخلوط کنید تا خمیری شکل شود. غلظت این خمیر باید به اندازهای باشد که نریزد و در عین حال خیلی هم سفت نباشد. اگر خمیر آبکی و شل بود کمی آرد به آن اضافه کنید.
نکته: غلظت خمیر میگو پفکی در نتیجه کار خیلی مهم است باید به شکلی باشد که به خوبی روی همه قسمتهای میگو بنشیند.
میگوها را در خمیری که آماده کرده اید قرار دهید و نیم ساعت صبر کنید تا این خمیر به خوبی به خورد میگوها برود. حالا نوبت به سرخ کردن میگوها میرسد.
در ظرف کوچکی تا لبههای ظرف روغن بریزید و صبر کنید روغن با حرارت متوسط به خوبی داغ شود. بعد از اینکه روغن داغ شد شعله را کمتر کنید و میگوها را داخل آن بریزید. میگوها را یکی یکی درون تابه یا ظرف بریزید تا به هم نچسبند.
میگوها کم کم شکل پفکی به خود میگیرند و پف میکنند و اندازه میگوی شما تقریبا یک و نیم برابر میشود. میگو را در روغن بچرخانید تا همه جای آن به خوبی سرخ شود.
زمان لازم برای سرخ شدن میگو پفکیها خیلی طولانی نیست و میگو سریع میپزد فقط کافی است رنگ آنها طلایی شود. بعد از اینکه میگو پفکی شما به خوبی سرخ شد آنها را از داخل روغن دربیاورید و یک دستمال قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
نکته طلایی برای تهیه میگو پفکی با دلستر
حتما برای شما هم پیش آمده که میگو بعد از سرخ شدن سفت میشود و لطافت خود را از دست میدهد. علت سفت شدن میگو زیاد سرخ کردن میگو است، چون میگو خیلی زود میپزد و اگر زیاد سرخ شود آب خود را از دست میدهد و سفت میشود.
پس بلافاصله بعد از طلایی شدن خمیر دور میگو آن را از روغن خارج کنید.
یکی از سسهایی که مناسب سرو به همراه میگو پفکی است سس تارتار میباشد. تارتار یک سس فرانسوی است و با سس مایونز تهیه میشود.
علاوه بر میگو سوخاری یا همان میگو پفکی سس تارتار را میتوان به همراه چیپس، فیله مرغ سوخاری و حتی پیتزا و ساندویچ نیز مصرف کرد.
مواد لازم برای تهیه سس تارتار میگو پفکی:
سس مایونز: ۱ پیمانه
سس خردل: ۱ قاشق غذاخوری
شوید تازه: ۱ قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری
پیاز و سیر رنده شده و سرخ شده: ۲ قاشق غذاخوری
آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری
شکر: کمی
مراحل تهیه سس تارتار:
برای تهیه سس تارتار کافی است مواد بالا را به خوبی با هم ترکب کنید و به مدت ۱ الی ۲ ساعت آن را در یخچال قرار دهید تا طعم سبزیها به خورد آن برود.
امیدواریم طرز تهیه میگو پفکی با دلستر برای شما مفید بوده باشد. بعد از پختن میگو پفکی با دلستر میتوانید برای سرو آن مقداری سیب زمینی سرخ شده و یا پیاز سوخاری تهیه کنید. نوش جان.
طرز تهیه میگو پفکی سوخاری با ماءالشعیر + سس تارتار