به گزارش اقتصاددریایی، ششمين جلسه كارگروه تخصصي شيلات و آبزيان، ستاد هماهنگي امنيت غذايي با موضوع بررسي مسئله ناترازي هاي انرژي و تاثير آن بر توليد آبزيان و ارائه پيشنهادات و راهكارهاي اجرايي توسط اعضاء كار گروه امروز دوم ارديبهشت 1404 با حضور معاون وزير و رئيس سازمان شيلات ايران، معاونان و مديران ستادي، مديران استاني به صورت وبيناري و نمايندگان بخش هاي مرتبط همچون صندوق بيمه محصولات كشاورزي، دامپزشكي، پژوهش هاي برنامه ريزي و اقتصادي وزارت كشاورزي، اتحاديه ها و ساير بخش هاي مرتبط برگزار شد.
معاون وزير و رئيس سازمان شيلات ايران در اين جلسه با اشاره به تاكيد وزير جهادكشاورزي و توجه ويژه اي كه به شعار سال شده است گفت: شعار سرمايه گذاري براي توليد به طور خاص مربوط به بخش كشاورزي بوده و با همدلي و نگاه به توليد خواهد توانست در بحث امنيت غذايي اثرگذار باشد.
حمزه رستم پور بحث ناترازي را مربوط به كل كشور برشمرد و ادامه داد: ضرورت دارد شيلات و ساير بخش هاي تخصصي در راستاي ارائه راهكار به صورت خاص وارد عمل شود.
وي ارتباط مديران با اداره برق در استان ها براي اطلاع رساني به موقع از زمان قطعي برق، نوسازي شناورهايي كه مصرف سوخت كمتري دارند، بكارگيري روش هاي بهينه مصرف انرژي در بخش آبزي پروري را برخي از راهكارهاي كوتاه مدت براي مقابله با بحران پيش آمده برشمرد و ادامه داد: با توجه به آنكه بخش كشاورزي و شيلات با موجود زنده ارتباط دارد، رييس جمهور، وزير جهادكشاورزي و برنامه ريزان ملاحظاتي را در اين باره مدنظر قرار داده اند.
رستم پور ادامه داد: ضرورت دارد كه ميزان مصرف برق مورد نياز حوزه شيلات محاسبه شده و از متخصصان مربوطه در اين زمينه نظرخواهي شود.
رئيس سازمان شيلات ايران استفاده از فن آوري هاي جديد در معاونت علمي رياست جمهوري را مورد تاكيد قرار داد و گفت: اميد داريم كه متخصصان مربوطه برنامه ريزي هاي بلندمدتي را براي رفع ناترازي انرژي و موضوع آب در حوزه هاي شيلاتي همچون صيد و صيادي و آبزي پروري ارائه دهند.