ربانی ارشد با اشاره به توانمندی آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان آذربایجان شرقی افزود: این آزمایشگاه با بهرهمندی از ۹۲ نیروی فنی در ۵ شعبه و ۳۰ واحد محلی، در ۳۳ پروژه مستقر و غیر مستقر فعالیت داشته و آزمایشهای متنوعی را همچون مغزهگیری بتن، مقاومت مصالح، آزمایشات ژئوتکنیک، بارگذاری، کالیبراسیون و ... را با کیفیت بالا به انجام رسانده است.
وی با اشاره به توسعه تجهیزاتی آزمایشگاه استان به فناوریهای نوین طی سال گذشته تصریح کرد: این آزمایشگاه با خرید تجهیزات جدید و منحصربهفرد همچون آزمایشهای عملکردی قیر (PG)، دانهول و ژئوالکتریک، موفق شده است بیش از ۵۸ درصد سفارشهای دیگر استانها را با دقت و سرعت انجام دهد.
مدیرکل آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان آذربایجان شرقی با اشاره به نقش آفرینی این آزمایشگاه در پروژههای شاخص استان گفت: این آزمایشگاه در پروژههای محور سراب_ نیر، قطعات مختلف راهآهن، پروژههای شهری و بینشهری، واحدهای صنعتی و عمرانی همچون مس سونگون، فولاد شهریار، نیروگاه سهند بناب، و همچنین چند بیمارستان، ندامتگاه و شهرکهای صنعتی استان در راستای ارتقاء کیفیت پروژههای عمرانی نقش آفرینی تاثیرگذاری داشته است.
ربانی ارشد با اشاره به اینکه یکی از اولویتهای این آزمایشگاه تولید علم و برگزاری دورههای آموزشی طی سال گذشته بوده است گفت: طی سال گذشته 5 هزار و 925 نفر- ساعت دوره آموزشی متنوع و بهروزی برای کارکنان آزمایشگاه و کارشناسان دستگاههای اجرایی استان برگزار شده است.
منبع: روابط عمومی شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک