بوق خبر - طالبی یکی از میوههای تابستانه است که طبیعت گرم وتر دارد و هر چه شیرینتر باشد، گرمی و تری بیشتری دارد. سرشار از ویتامین آ بوده و دارای مواد مغذی مثل فولات، پتاسیم، منیزیم، فیبر، کلسیم و ید و ویتامینهای گروه ب میباشد که برای نوزادان و کودکان و نوجوانان بسیار مفید است.
همینطور تخم طالبی یکسری خواص دارد؛ که طبق تحقیقات صورت گرفته دارای حدود ۴% پروتئین، ۳% کربوهیدرات و ۵% چربی است که فواید آن با خواص شیر سویا برابری میکند.
هر میوهای که از طبیعت به دست میآید دارای خاصیتهایی است که میتوان از آن برای برطرف کردن یکسری مشکلات و درمانهایی بکار برد.
فواید خربزه هم برای درمان سوختگیهای روی پوست، سل ریوی، عطش، بی اشتهایی، درمان بیماری نقرس، سنگ کلیه، کم خونی، نرم کننده سینه، خشکی پوست، نفخ و کمبود شیر مادر و کم خونی نقش ویژهای دارد.
همینطور اگر میخواهید از خواص دانه طالبی بهرهمند شوید پس از میل کردن میوه آن دانه هایش را دور نیندازید و از فواید آن استفاده کنید. دانه خربزه بو داده طبیعت گرمی دارد و غنی از فیبر بوده که برای رودهها بسیار مفید است.
از خواص تخم خربزه خلط اضافه را دفع کرده و حالت خفگی را رفع میکند.
این میوه سرشار از ویتامین گروه A و E میباشد.
پروتئین موجود در آن کمک به حفظ سلامت مو و ناخن میکند.
تخم طالبی برای کاهش تبهای شدید بسیار کمک کننده میباشد.
همچنین برای برطرف کردن درد سینه و حلق از دانه آن استفاده میشود.
دانه خربزه برای درمان سرفههای حاد و شدید بسیار مفید است.
از مغز تف یا بو داده آن در جهت افزایش ادرار استفاده میکنند.
تخم طالبی خواص ملین کنندگی دارد.
برای روشنتر شدن پوست و رفع لکهای پوستی از کوبیده دانه با آب لیمو میتوانید ضماد درست کنید.
هسته خربزه خاصیت افزایش میل جنسی را دارد.
سرشار از ویتامین ث بوده و در جهت درمان سرماخوردگی مفید است.
هسته آن موجب تسکین دهنده سوزش محل مجرای ادراری میباشد.
دانههای طالبی غنی از آهن بوده و دارای پروتئین و چربی است.
از دیگر خواص تخم آن میتوان در جهت پاک کنندگی کلیه و کبد و مثانه نام برد.
منبع عالی از آنتی اکسیدان است که کلسترول را کم کرده و از بروز سرطان را کاهش میدهد.
دانه خربزه حاوی پروتئین است که در جهت ساخت آنزیمهای مورد نیاز بدن موثر است.
تخم خربزه و شبکه تور مانندی که در اطراف آن است سرشار از فیبر بوده و برای روده مفید است.
هسته طالبی دارای خاصیت ضد کرم روده بوده، ولی نباید زیاده از حد از آن استفاده کرد.
در حال حاضر هیچ گونه مضراتی درباره این دانه بیان نشده است و برای درمان بیماری و یکسری مشکلات میتوان از خواص بی نظیر آن بهره برد.
این نکته را به یاد داشته باشید که خربزه و طالبی برای سرماخوردگی مضر است.