به گزارش اقتصاددریایی، سعید رسولی روز دوشنبه در بازدید از بندر امیرآباد که با حضور مهدی یونسی رستمی؛ استاندار مازندران انجام شد، افزود: ظرفیت ویژه بندر امیرآباد با توجه به اتصال ریلی که وجود دارد، مهمترین مزیت است.
وی با اشاره به اینکه بندر امیرآباد دارای اتصال ریلی و از زیرساختهای بسیار خوبی برخوردار است، تاکید کرد: بندر امیرآباد به خوبی میتواند در افزایش ترانزیت، نقشآفرینی موثری داشته باشد.
سرپرست سازمان بنادر و دریانوردی با بیان اینکه در سال «سرمایهگذاری برای تولید» روند سرمایهگذاری در بنادر کشور را تسهیل خواهیم کرد، اظهار داشت: خوشبختانه استاندار مازندران نظر بسیار مثبتی در خصوص استفاده حداکثری از سرمایه گذاریهای انجام شده در بنادر این استان و هم افزایی بین دستگاههای استان برای ایجاد رونق در فعالیتهای اقتصادی دارد.
وی ادامه داد: بنادر استان مازندران به عنوان یکی از مهمترین زیرساختهای مهم موجود با توجه به نقش مهم خود در اقتصاد استان و کشور و در مسیر رشد و توسعه ظرفیتهای موجود از حمایت مقام عالی استان بهره مند خواهند شد.
نشست با کشورهای حاشیه دریای خزر برای توسعه فعالیتهای دریایی و بندری
رسولی با اشاره به اینکه امیدواریم سال ۱۴۰۴، سال متفاوتی برای بندر امیرآباد باشد، خاطرنشان کرد: اخیرا نشست همکاریهای اقتصادی کشورهای حاشیه دریای خزر در تهران به ریاست جمهوری اسلامی ایران برگزار شد و با همسایگان خود در خزر مذاکرات بسیار خوبی داشتیم و به زودی نشستهای دو جانبه و چندجانبه ای را نیز به منظور توسعه فعالیتهای بندری و دریایی، برگزار خواهیم کرد.
وی با تاکید بر اینکه باید آهنگ اجرای پروژهها سرعت گیرد، عنوان کرد: در جنگ اقتصادی به سر میبریم و در این شرایط بیش از هر زمان دیگری باید سرمایهگذاری بخش خصوصی را با اولویت در دستورکار قرار داده و تسهیل کنیم، به همین منظور تدابیری اندیشیده ایم که فرایندها، دستورالعمل ها، رویه ها و بخشنامهها را با مشارکت بخش خصوصی بازنگری و تا حد ممکن تسهیل و روان کنیم.
معاون حملونقل وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه دشمنان کشور و رقبای اقتصادی ما بیکار ننشستهاند، تصریح کرد: در این شرایط سخت و متغیر که هر لحظه در گوشه ای از دنیا برای متوقف کردن فعالیتهای اقتصادی کشور نقشه میکشند و اقداماتی انجام میدهند، ما باید مستمر و لحظه به لحظه برنامه های خود را تحت بازنگری قرار دهیم و با دقت و سرعت هرچه بیشتر عمل کنیم و هیچ زمانی را برای پیشرفت امور از دست ندهیم.
رسولی افزود: باید از منظر مدیریت دارایی به داراییهای فیزیکی و غیر مادی خوب توجه کنیم و این شرایط باید ملاک و معیارهای زمانبندی فعالیتها بر اساس ساعت، روز و حداکثر هفته باشد تا از رقبای خود عقب نمانیم.