به گزارش
اقتصاددریایی؛ در این گردهمایی دو روزه معاونان فنی و مهندسی بنادر کشور جمعی از مجریان طرحهای توسعهای، معاونان فنی و مهندسی بنادر و روسای ادارات ستادی بنادر کشور حضور دارند، مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان و معاون مهندسی سازمان بنادر بر مرور عملکرد یکساله و تاکید بر بهرهگیری از روشهای نوین براساس سیاستهای برنامه هفتم توسعه تاکید کردند.
معاون مهندسی و توسعه امور زیربنایی سازمان بنادر و دریانوردی در آغاز این نشست گفت: این گردهمایی با رویکرد همفکری و همافزایی در حوزههای مختلف مهندسی، مرور عملکرد یکساله اخیر و بررسی ضعفها و شناسایی نقاط قوت واحدها و بخشهای مهندسی در بنادر برگزار شده است.
«علی فتحی» با بیان اینکه رویکردها و سیاستهای سازمان بنادر و دریانوردی در اجرای طرحهای مختلف مهندسی براساس برنامه هفتم توسعه و سیاستهای توسعه دریامحور است، مدیریت مفید و موثر، راهبری طرحها، بهرهگیری از روشهای نوین، مدیریت علمی و بکارگیری راهکارهای هدفمند در طرحهای بندر شهید رجایی کاملا مشهود است.
وی یکی دیگر از هدفگذاریها مهم در برگزاری این گردهمایی را انتقال تجربه و مدیریت دانش معاونان فنی و مهندسی بنادر و روسای ادارات ستادی بنادر کشور و همچنین همفکری و تعامل بین حوزه ستاد و بنادر برای رسیدن به یک هدفگذاری مشخص و کارآمد در سال آینده عنوان کرد.
معاون مهندسی سازمان بنادر همچنین به بازدیدهای میدانی از طرحهای عمرانی بندر شهید رجایی به عنوان یکی از سرفصلهای این گردهمایی دو روزه اشاره کرد و افزود: تلاشهای شبانهروزی در طراحی، ارتقا و احداث طرحهای شاخص عمرانی و توسعهای در این بندر بزرگ به عنوان هاب بنادر منطقه جای قدردانی دارد.
بنا بر این گزارش، پیش از سخنان معاون مهندسی و توسعه امور زیربنایی سازمان بنادر و دریانوردی، مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان با اشاره به وجود چندین طرح توسعهای شاخص و زیرساختهای ایجاد شده توسط سرمایهگذاران بخش خصوصی در بنادر این استان گفت: با توجه به اینکه سازمان بنادر یک سازمان توسعهگرا و صنعت حمل و نقل دریایی همواره نیاز به پیشرفت و نگهداری مستمر دارد.
«حسین عباسنژاد» ادامه داد: طراحی سازههای حساس و تخصصی در حوزه دریایی، خشکی و پسکرانه و همچنین مدیریت نگهداری و تعمیر در سازههای بنادر و اسکله در رونق حمل و نقل دریایی و توسعه متوازن بنادر کشور غیرقابل انکار است؛ بنابراین برگزاری این نشستها با حضور مدیران توسعه زیرساختها کمک زیادی به برطرف شدن مشکلات و چالشها حوزههای بندری و دریایی و همچنین توسعه اقتصادی میکند.
وی با بیان اینکه تدوین و طراحی برنامههای سال آینده و اولویتبندی فعالیتهای مهندسی در بنادر استانها نیازمند برنامهریزی جامع است، تقویت توان فنی و مهندسی داخلی در بخشهای مختلف دریایی و بندری به عنوان بازوی سازمان بنادر و دریانوردی را بسیار مهم دانست.
مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان ابراز امیدواری کرد؛ این نشستهای گامی موثر برای تحقق وظایف بنادر در طرحهای توسعه دریامحور و همچنین کمک به سیاستهای اقتصاد دریاپایه خواهد بود.
گفتنی است؛ «مدیریت دارایی فیزیکی ارزیابی وضع موجود، اهداف و برنامهها، آسیبشناسی عملکرد مشاوران در طرحهای عمرانی، صدور مجوز سازههای دریایی از سوی ادارهکل مهندسی سواحل و بنادر، ارتقا نظارت فنی بر راهبری تجهیزات بندری، دریایی و مخابراتی، بازدید از طرحهای توسعهای و شاخص بندر شهید رجایی و شرکت صنایع دریایی شهید محبوبی» از جمله سرفصلهای اعلام شده این گردهمایی دو روزه در بندر شهید رجایی است.