پایگاه خبری اقتصاد دریایی

کد خبر: ۴۶۲
۲۷ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۷:۵۸
سالاد یکی از بهترین پیشنهاد‌ها برای یک شام سبک تابستانی است. سالاد ذرت یکی از بهترین سالاد‌های کم کالری است که می‌تواند یک شام سبک تابستانی باشد.

سالاد ذرت

بوق خبر - سالاد ذرت یکی از انواع سالادهای مجلسی ایرانی است که علاوه بر اینکه ظاهر شیک و مجلسی دارد ، طعم بسیار خوبی نیز دارد. این سالاد خوشمزه و مجلسی را می توانید در مهمانی ها و مجالس خود جایگزین سالادهای تکراری کنید.

مواد لازم برای تهیه سالاد ذرت تابستانی:

پیاز قرمز کوچک خرد شده: یک نصفه
فلفل چیلی: ۱ عدد
آب لیمو تازه: ۱/۴ سی سی
روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
نمک: مقداری
فلفل سیاه: مقداری
ذرت تازه: ۲ عدد
سیب زمینی گریل خرد شده: ۲ عدد
پنیر صبحانه: ۱ فنجان خرد شده

طرز تهیه:

پیاز قرمز، فلفل چیلیی، آب لیمو و روغن زیتون را درون کاسه‌ای با هم مخلوط کنید.

ادویه و نمک را اضافه کنید.

تکه‌های ذرت را درون فر برای ۱۰ تا ۱۲ دقیقه گریل کنید.

بعد از خنک شدن ذرت‌های گریل شده را به کاسه اضافه کرده و مخلوط کنید.

برای اتمام کار پنیر‌های خرد شده را به سالاد تان اضافه کنید.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
نظر:
نیازمندی‌ها
پیشخوان روزنامه