بوق خبر - سالاد ذرت یکی از انواع سالادهای مجلسی ایرانی است که علاوه بر اینکه ظاهر شیک و مجلسی دارد ، طعم بسیار خوبی نیز دارد. این سالاد خوشمزه و مجلسی را می توانید در مهمانی ها و مجالس خود جایگزین سالادهای تکراری کنید.
پیاز قرمز کوچک خرد شده: یک نصفه
فلفل چیلی: ۱ عدد
آب لیمو تازه: ۱/۴ سی سی
روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
نمک: مقداری
فلفل سیاه: مقداری
ذرت تازه: ۲ عدد
سیب زمینی گریل خرد شده: ۲ عدد
پنیر صبحانه: ۱ فنجان خرد شده
پیاز قرمز، فلفل چیلیی، آب لیمو و روغن زیتون را درون کاسهای با هم مخلوط کنید.
ادویه و نمک را اضافه کنید.
تکههای ذرت را درون فر برای ۱۰ تا ۱۲ دقیقه گریل کنید.
بعد از خنک شدن ذرتهای گریل شده را به کاسه اضافه کرده و مخلوط کنید.
برای اتمام کار پنیرهای خرد شده را به سالاد تان اضافه کنید.