پایگاه خبری اقتصاد دریایی

کد خبر: ۲۵۳۰
۱۴ دی ۱۴۰۰ | ۱۷:۰۰
سم سیب‌زمینی های جوانه زده و سبز در پوست و جوانه‌های آن وجود دارد. این سم وقتی وارد بدن می‌شود بیماری‌هایی از جمله بیرون‌روی، حالت تهوع، تب، سردرد و دل‌درد ایجاد می‌کند.

سیب‌ زمینی‌

بوق خبر - سیب‌زمینی‌های سبز شده (که نور باعث تولید ماده کلروفیل در سیب‌زمینی می‌شود و به رنگ سبز درمی‌آیند) را باید دور بریزید. ماده کلروفیل سمی نیست، ولی سبز شدن نشانه‌ای از افزایش فعالیت تولید سم است.

سم سیب‌زمینی در پوست و جوانه‌های آن وجود دارد. این سم وقتی وارد بدن می‌شود بیماری‌هایی از جمله بیرون‌روی، حالت تهوع، تب، سردرد و دل‌درد ایجاد می‌کند.

برای مطمئن بودن از سلامت سیب‌زمینی‌ها بهتر است همیشه آن‌ها را پوست کنیم.

همچنین برای جلوگیری از سبز شدن و جوانه زدن سیب‌زمینی‌ها بهتر است به اندازه مصرف خود خریداری کنیم و آن‌ها را در جای مناسب نگه داریم.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
نظر:
نیازمندی‌ها
تبلیغات متنی
چاپ کارتن
پیشخوان روزنامه