به گزارش اقتصاددریایی، در روستای برغان، بسیاری از ساکنان با احداث مزارع ماهی، ماهی قزلآلا را در مدت ۶ تا ۸ ماه پرورش داده و به بازار عرضه میکنند.مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساوجبلاغ اظهار کرد: پرورش ماهی مقرون به صرفه است و کشاورزان میتوانند در کنار مزارع خود، مزرعه ماهی هم داشته باشند.محمدرضا میرزائی افزود: جهاد کشاورزی با ارائه آموزشها و راهکارهای متناسب، تسهیلات لازم را به بهرهبرداران ارائه میدهد.وی افزود: در ساوجبلاغ بیش از ۸۰۹ تن ماهی تولید و به بازار عرضه میشود که بالاترین میزان تولید در استان است و این صنعت برای ۲۳۸ نفر اشتغالزایی کرده و تولید ماهی قزلآلا در ۴۶ واحد به ۷۶۹ تن میرسد.با این اطلاعات، ساوجبلاغ نه تنها به عنوان یک مرکز مهم در تولید ماهی شناخته میشود بلکه به عنوان یک مدل موفق در استفاده بهینه از منابع طبیعی و توسعه اقتصادی محلی نیز مطرح است.