پایگاه خبری اقتصاد دریایی

کد خبر: ۴۶۰
۲۷ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۷:۳۱
این بار دلمه برگ مو را به روش متفاوت درست کنید.

دلمه برگ مو

بوق خبر - دلمه برگ مو یکی از لذیذترین غذا‌های فصل بهار است که اگرچه به ظاهر ساده و مختصر به نظر می‌رسد، ولی مرحله آماده سازی سخت و وقت گیری دارد.

مواد لازم برای دلمه برگ مو:

گوشت چرخ کرده: نیم کیلو
لپه نصف پیمانه
برنج نیم دانه: ۱ پیمانه
پیاز خرد شده: به مقدار لازم
آبلیموی تازه: نصف استکان
شکر: ۴ قاشق غذاخوری
نمک، ادویه و فلفل: به مقدار لازم
رب: یک قاشق غذا خوری
آب: یک لیوان
مغز گردو خرد شده: ۴ قاشق غذا خوری
زرشک: ۳ قاشق غذا خوری
سبزی دلمه: نیم کیلو
برگ مو: نیم کیلو

طرز تهیه:

ابتدا برگ‌های تازه را شسته و داخل قابلمه پر از آب گذاشته و زیر آن را روشن کنید. زمانی که آب داخل قابلمه شروع به جوشیدن کرد صبر کنید تا دو یا سه قل جوش بزند و سپس زیر آن را خاموش کرده و برگ مو‌ها را داخل آبکش بریزید.

برای درست کردن مایع دلمه ابتدا پیاز داغ کرده و نمک، ادویه و زردچوبه را اضافه کنید.

گوشت را تفت داده و برنج و لپه را که از قبل خیس کرده بودید اضافه کنید.

سپس سبزی، زرشک و گردو را اضافه کرده و تفت دهید.

یک قاشق رب را با یک لیوان مخلوط کرده و به مایع تان اضافه کنید.

آبلیمو، شکر و نمک و فلفل را مخلوط کرده و نصف آن را به مایع دلمه اضافه کنید.

در انتها درب قابلمه را نیم لا بگذارید تا مواد تان کاملا بپزد. بعد از پخته شدن درب قابلمه را بردارید تا آب مواد داخل دلمه کاملا گرفته شود.

در انتها مواد را داخل دلمه‌ها بپیچید. ته قابلمه تان کمی روغن ریخته و چند عدد برگ مو را کف آن بگذارید.

دلمه‌های پیچیده شده را روی هم چیده و مقداری آب روی آن‌ها بریزیدو زیر قابلمه را روشن کرده و روی شعله بسیار کم بگذارید تا کاملا بپزد.

۱۰ دقیقه قبل از سرو مابقی سس آبلیمو را روی دلمه‌ها بریزد و زیر آن را خاموش کنید.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
نظر:
نیازمندی‌ها
پیشخوان روزنامه