پایگاه خبری اقتصاد دریایی

کد خبر: ۱۱۵۳
۰۹ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۳:۳۳
هویج پلو یک پلوی عالی و خوش طعم است که با تزیین با سلیقه آریایی شما به نهایت خواهد رسید.

تزیین هویج پلو مجلسی

بوق خبر - پلوی هویج یکی از انواع پلو‌ها است که دارای طعمی واقعا منحصر به فرد می‌باشد. چرا که حضور آن را با وجود زرشک پلو، سبزی پلو، رشته پلو و …. شاهد خواهیم بود. با این وجود می‌توان آن را در رده‌ی پلو‌های محبوب و خوش طعم طبقه بندی نمود. پلو‌ها همانند بسیاری از خوراکی‌ها و غذا‌های دیگر و یا حتی بیشتر نیاز به دیزاین دارند. برای مشاهده ایده‌های ساده و مجلسی تزیین هویج پلو همراه آرگا بمانید.

وقتی در فکر تدارک شام و یا یک وعده‌ی غذایی مفصل و در عین حال خوشمزه و مقوی برای وعده‌های غذایی روزمره و یا مهمانی‌ها هستید، معمولا پلو‌ها به عنوان غذای اصلی انتخاب می‌شوند، چرا که طعم‌های فوق العاده خوشمزه‌ای دارند و با تزیینات عالی سرو می‌شوند. زرشک پلو با مرغ، مرصع پلو، عدس پلو، هویج پلو و … همگی از جمله انواع پلو‌ها به شمار می‌روند که بالاترین درصد میزان انتخاب را به خود اختصاص می‌دهند.

پخت هویج پلو ممکن است بر اساس ذائقه هر منطقه متفاوت باشد. اما به طور کلی برای پخت به مقدار لازم گوشت مرغ، ۵ عدد هویج، ۱ پیمانه شکر، ۳ قاشق غذاخوری زعفران دم شده، ۵ پیمانه برنج ایرانی، به مقدار کافی نمک، میزان دلخواه خلال پسته و بادام برای تزیین نیاز می‌باشد.

هویج پلو

دستور پخت هویج پلو

در مرحله‌ی اول برنج را خوب شسته و برای چندین ساعت در محلول آب و نمک بخیسانید. سپس هویج را نیز شسته، پوست گرفته و به شکل خلالی ریز نموده و بر روی دمای متوسط بگذارید تا بجوشد.

در این مرحله هویج را درون شربت ریخته و از دمای زیر آن بکاهید تا پخته گردد. پس از نرم گردیدن هویج، هویج‌های پخته شده را آبکش کنید تا شربت آن خارج شود.

برنج خیسانده شده را آبکشی نموده و درون قابلمه انتخابی با هویج به شکل لایه لایه بریزید تا پر شود. در نهایت قابلمه را بر روی شعله ملایم بگذارید تا بخار در آن جمع شده و داغ شود. سپس بلافاصله شعله را کم نمایید و دمکنی بر روی قابلمه قرار دهید تا دم بکشد. حدودا زمانی برابر ۱ ساعت نیاز است تا برنج دم بکشد.

در آخرین مرحله هم نوبت به تزیین هویج پلو می‌رسد. مرغ زعفرانی پخته شده را که از قبل آماده کرده اید؛ در کنار هویج پلو می‌توانید میل نمایید. همچنین با استفاده از خلال بادام و پسته می‌توانید مطابق با سلیقه‌ی خود آن را تزیین کنید (در صورت تمایل می‌توانید قدری از شربت به دست آمده بر روی آن اضافه کنید).

برنج از غذایی پرکاربرد و اصلی در هر فرهنگ غذایی می‌باشد که مواد تشکیل دهنده‌ی انواع پلو‌ها از جمله هویج پلوی لذیذ می‌باشد. اما برای تزیینات آن ایده‌های گوناگون متفاوتی وجود دارد که به معرفی آن‌ها خواهیم پرداخت.

تزئین با زرشک:

با زرشک می‌توانید نقش‌های مختلف زیبایی بر روی پلو همچون گل، قلب، ستاره و یا حتی خطوط عمودی و … ایجاد نمایید.

تزئین با ته دیگ سیب زمینی:

انواع ته دیگ سیب زمینی، ته دیگ زعفرانی، ته دیگ پیاز و …. وجود دارند که می‌توانید با آن‌ها به شکلی زیبا و خلاقانه پلوی تهیه شده خود را تزئین نمایید.

تزئین با گوشت مرغ ریش ریش شده:

گوشت مرغ یکی دیگر از مواد تشکیل دهنده و همچنین مواد کاربردی برای دیزاین این پلو می‌باشد. برای این منظور لازم است گوشت مرغ را به صورت رشته‌هایی نازک درآورده و برای دیزاین برنج از آن بهره ببرید.

تزئین با زعفران:

زعفران آماده شده و همچنین زرشک یکی دیگر از ایده‌های پرطرفدار و البته فوق العاده برای شکیل سازی هویج پلو به شمار می‌رود که می‌توانید برای آن از چاشنی هنر و سلیقه‌ی خودتان نیز بهره ببرید.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
نظر:
نیازمندی‌ها
پیشخوان روزنامه