به گزارش
اقتصاددریایی، امیر دریادار شهرام ایرانی، فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه کشورهای آیونز نقش مهمی در تأمین امنیت دریانوردان دارند، برای همه نیروهای دریایی و عناصری که برای امنیت بینالمللی تلاش میکنند آرزوی موفقیت کرد. وی افزود: در محیط پرتلاطم دریاها که از نظر بشر تهدیدهایی وجود دارد اما از نظر طبیعی و خدادادی این عرصه نعمت و فرصت است. امیر دریادار ایرانی یادآور شد: ما مسئولیت داریم در بخش بهداشت و درمان نیز حضور موفقی در دریا و اقیانوس هند داشته باشیم. فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی گفت: اختتامیه این همایش پایان کار نیست و شروع تازهتری با تجربیات جدید خواهد بود زیرا طب دریا دارای حوزههای اساسی است و بخشی از طب دریا به غواصان، بخشی به دریانوردان و برخی به قوانین و روانشناختی کل مجموعه برمیگردد. فرمانده نیروی دریایی با بیان اینکه جایگاه شهدا در دریا در دین اسلام والا و بالا است، ادامه داد: ما در دو سوم کره زمین حضور داریم و در حوزه بهداشت درمان نیز باید سطح ارتقا و افزایش یابد.
حامد غیاثی، دبیر اجرایی همایش بین المللی طب دریایی نیز با اشاره به شکلگیری همایش بینالمللی طب دریایی گفت: ایده اولیه برای اجرای همایش در سال ۲۰۱۱ خلق و اجرا شد و پس از آن ۷ دوره دو سالانه را تجربه کردیم. وی افزود: در این همایش علاوه بر کارگاههای تخصصی کارگاههای حوزه پزشکی کشورهای آیونز نیز برگزار شد و سخنرانان به تبادل تجربیات خود برای کمکهای بشردوستانه پرداختند. غیاثی ادامه داد: فراخوان مقالات به کشورهای عضو آیونز و منطقه ارسال شد و ۱۴ مقاله خارجی نیز از کشورهای هند، عمان، پاکستان و امارات نیز در این همایش شرکت کردند.
لاریمی، دبیر علمی همایش نیز گفت: این همایش فرصتی برای تبادل تجربیات در حوزه بهداشت و درمان در دریاهاست و مایه خوشبختی است که از این رویداد ارزشمند استقبال بینظیری شده است.