پایگاه خبری اقتصاد دریایی

کد خبر: ۷۳۳۵
۲۱ آبان ۱۴۰۳ | ۲۲:۴۹
مدیر عامل شرکت پالایش نفت امام خمینی (ره)شازند گفت: صنعت نفت نقش پیشرو در استفاده از شرکت های دانش بنیان برای پیشبرد رشد اقتصادی را بر عهده گرفته است.

صنعت نفت پیشتاز مسیر حرکت به سمت دانش بنیان شدن

به گزارش اقتصاددریایی به نقل از روابط عمومی شرکت پالایش نفت امام خمینی (ره)شازند،مجید رجبی در آیین امضای تفاهم نامه ایجاد مرکز تحقیقات ،توسعه فناوری و نوآوری صنعت پالایشگاه امام خمینی (ره)شازند و پارک علم و فناوری استان مرکزی با حضور معاون سیاستگذاری و توسعه معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و جمعی از روسای پارک های علم و فناوری سراسر کشور در سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران برگزار شد،افزود:ادغام شیوه‌های مبتنی بر دانش در صنعت نفت ، شرکت‌ها را قادر می‌سازد تا فناوری‌های پیشرفته را اتخاذ کنند، کارایی عملیاتی را بهبود بخشند و اثرات زیست‌محیطی را کاهش دهند.
وی ادامه داد:با بهره گیری از تخصص و راه حل های نوآورانه ارائه شده توسط شرکت های دانش بنیان، این صنعت توانسته است بر چالش ها غلبه کند، بهره وری را افزایش دهد و رشد پایدار را هدایت کند.
مدیر عامل شرکت پالایش نفت امام خمینی (ره)شازند تصریح کرد:تغییر به سمت رویکرد دانش محور در صنعت نفت فرصت های جدیدی را برای همکاری، تحقیق و توسعه باز کرده است.
مهندس رجبی با اشاره به ساخت قطعات اندازه گیری سطح مخازن به روش راداری و تولید چندین نوع کاتالیست با استفاده از ظرفیت شرکت های دانش بنیان اظهار کرد:بیش از۹۰ درصد تجهیزات مورد نیاز شرکت پالایش نفت امام خمینی(ره)شازند در بدو تاسیس از خارج تامین می‌شد اما اکنون کمتر از ده درصد این تجهیزات وارداتی است.
وی در بخش دیگر سخنان خود به معرفی شرکت پرداخت و گفت :پالایشگاه امام خمینی (ره) شازند به عنوان بزرگترین پالایشگاه تک واحدی ایران در سال ۱۳۷۲ با ظرفیت اسمی ۱۵۰ هزار بشکه در روز راه اندازی گردید.
مدیر عامل شرکت پالایش نفت امام خمینی (ره)شازند با بیان اینکه با تلاش و کوشش نیروهای متعهد و متخصص ظرفیت تولید پالایشگاه به ۱۷۰ هزار بشکه در روز رسید،افزود :تغییر الگوی مصرف محصولات نفتی کشور از محصولات میان تقطیر به بنزین و همچنین ارتقاء کیفیت محصولات تولیدی مطابق با الزامات زیست محیطی و استانداردهای بین المللی مسئولان را بر آن داشت که طرح افزایش ظرفیت و بهبود کیفیت فرآورده های پالایشگاه امام خمینی (ره) شازند را تصویب و ابلاغ نمایند که با اجرای این طرح ظرفیت تولید پالایشگاه از ۱۷۰ هزار بشکه در روز به ۲۵۰ هزار بشکه در روز افزایش یافته است.

در ادامه محمد علی داستان رییس پارک علم و فناوری استان مرکزی با بیان اینکه استان مرکزی دارای صنعت پویا و قطب اصلی صنعت کشور است ،افزود :امید واریم شرکت پالایش نفت امام خمینی (ره)شازند با ورود به حوزه فناوری،نوآوری و باهم افزایی معاونت علمی و دانش بنیان شاهد رشد روز افزون باشد.
وی با اشاره به اینکه پارک علم و فناوری پل ارتباطی صنعت و دانشگاه است ،اظهار کرد :پارک علم و فناوری این استان به دنبال ایجاد تحول بنیادی و بومی بین دانشگاه و صنعت است و چشم امید به حضور دانشجویان و نوآوران به عرصه های مختلف صنعتی را دارد.

شایان ذکر است در این نشست دکتر محمد نبی شهیکی «معاون فناوری و نوآوری»وزارت علوم ،تحقیقات و فناوری به ارائه گزارش برنامه های معاونت فناوری ،نوآوری و ماموریت پارک ها ،دکتر حسین سیمایی صراف، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به ارائه برنامه ها و راهبردهای وزارت عتف ،دکتر مهدی الیاسی ،معاون سیاستگذاری و توسعه معاونت علمی ،و اقتصاد دانش بنیان به ارائه گزارشی از وضعیت اعتبار مالیاتی در دانشگاه ها ‌و پارک های علم و فناوری پرداختند

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
نظر:
نیازمندی‌ها
پیشخوان روزنامه