پایگاه خبری اقتصاد دریایی

کد خبر: ۲۸۱۷
۱۸ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۴:۰۰
طبق تحقیقی که نشریه اکسپرس ارائه کرده است مصرف آب گیلاس اثرات مثبتی برای کاهش قند خون دارد.

آب گیلاس

بوق خبر - به نقل از اسپوتنیک، نشریه اکسپرس تحقیقی را منتشر کرده است که نوشیدن آب گیلاس می‌تواند سطح قند خون را کاهش دهد.

طبق این تحقیق گیلاس حاوی مقدار زیادی رنگدانه - آنتوسیانین است که دارای خواص محرکی است که باعث ترشح انسولین می‌شود و پس از شش هفته نوشیدن آب گیلاس، فرد کاهش قابل توجهی در وزن خود را تجربه می‌کند. و دارای فشار خون و سطح قند عالی (HbA ۱ c) می شود.

این متخصصین یکی از خواص آب گیلاس را کاهش کلسترول برشمردند.

پزشکان توضیح دادند که برای افرادی که دیابت دارند مصرف میوه ها، سبزیجات و برخی از غذا‌های نشاسته‌ای توصیه می‌شود.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
نظر:
نیازمندی‌ها
پیشخوان روزنامه