پایگاه خبری اقتصاد دریایی

کد خبر: ۲۸۱
۱۷ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۴:۱۴
کیبه سیب زمینی غذای بسیار عالی و لقمه‌ای است که در مهمانی‌های کوچک می‌تواند برای پذیرایی بهترین گزینه کدبانو باشد.

کیبه سیب زمینی

بوق خبر - در این مطلب طرز تهیه غذای خوشمزه و مجلسی کیبه را در فر آموزش میدهیم. امیدوارم با طبخ این غذا از طعم و ظاهر آن لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه کیبه سیب زمینی در فر:

کره آبکرده: ۴ قاشق سوپخوری

خرده نان: ۴ قاشق سوپخوری

سیب زمینی: یک و نیم کیلو گرم (۶ عدد متوسط)

نمک: یک و یک دوم قاشق چایخوری

فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چایخوری

تخم مرغ: ۱ عدد

روغن مایع: ۲ قاشق سوپخوری

پیاز خرد کرده: ۲ عدد متوسط

گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم

قرص عصاره مرغ (پودر کرده): ۲ عدد

خلال بادام: ۲ قاشق سوپخوری

ادویه مخلوط (هفت ادویه): ۱ قاشق چایخوری

جوز هندی: یک چهارم قاشق چایخوری

اگر دوست داشتید برای خوش طعم شدن این غذا میتوانید پنیر پیتزا هم به آن اضافه کنید.

کیبه سیب زمینی

طرز تهیه کیبه سیب زمینی در فر:

۱. قالب کمربندی را به قطر ۲۳ سانتیمتر، با نیمی از کره چرب کنید و نیمی از خرده نان را در قالب بریزید. آن‌گاه سیب‌زمینی‌ها را بپزید و سپس پوره کنید. پوره سیب‌زمینی، نمک، فلفل و تخم‌مرغ را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

۲. حالا روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید، پیاز را بیفزائید و ۲ دقیقه تفت دهید تا نرم شود. سپس گوشت را بیفزائید و ۵ دقیقه، تفت دهید. اکنون قرص مرغ، خلال بادام، ادویه و جوز هندی را به گوشت بیفزائید و اندکی تفت دهید. حال یک‌سوم از پوره سیب‌زمینی را در قالب بریزید و صاف کنید.

۳. سپس نیمی از مخلوط گوشت را رویش بریزید و با نیمی از باقیمانده پوره سیب‌زمینی، روی گوشت را بپوشانید. اینک باقیمانده گوشت را روی پوره سیب‌زمینی بریزید و با باقیمانده پوره سیب‌زمینی روی گوشت را بپوشانید و باقیمانده خرده نان را روی پوره بپاشید.

۴. آنگاه باقیمانده کره را روی کیبه بریزید و آن را به مدت تقریبی ۳۰-۳۵ دقیقه، در فر گرم کرده با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد یا تا زمانی که طلائی رنگ شود، بپزید. همین که کیبه قدری خنک شد، آن را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بگذارید و با سالاد کلم، هویج و گوجه فرنگی میل کنید.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
نظر:
نیازمندی‌ها
پیشخوان روزنامه