پایگاه خبری اقتصاد دریایی

کد خبر: ۲۵۲۰
۱۲ دی ۱۴۰۰ | ۱۸:۰۰
سرفه یکی از شایع‌ترین علائم بیماری‌هایی است که در فصل زمستان با آن مواجه می‌شویم؛ با این مواد غذایی سرفه را کاهش دهید.

سرفه

بوق خبر - غذا نمی‌تواند سرفه را درمان کند، اما می‌تواند به طور قابل توجهی آن را کاهش دهد.

زنجبیل 

 زنجبیل را می‌توان در رژیم غذایی گنجاند که حاوی ماده جینجرول بوده و اثر ضد التهابی دارد. این ماده به زنجبیل عطر و طعم خاصی داده و به شل شدن ماهیچه‌های مجاری تنفسی کمک می‌کند.

سیر

مکمل دیگر سیر است که حاوی ماده ضد سرفه آلیسین است. لازم نیست سیر را برای غذا له کنید، می‌توانید چند حبه از آنرا به روغن کنجد اضافه کنید، آن را حرارت داده و به سینه و پا‌های خود بمالید.

سوپ مرغ

سوپ نه تنها طعم خوبی دارد، بلکه حاوی سیستئین، اسید آمینه‌ای است که به درمان سرفه‌های شدید کمک می‌کند. همچنین می‌توانید قارچ‌ها را به سوپ اضافه کنید از جمله می‌توان از قارچ غاریقون، قارچ شیتاکه و قارج صدفی استفاده که در درمان عفونت ویروسی همراه با سرفه مؤثر هستند.

مرکبات

لیمو، نارنگی و پرتقال سرشار از ویتامین سی هستند که مدت هاست مفید بودن آن ثابت شده است.

ماهی

علاوه بر این، ماهی را می‌توان در رژیم غذایی گنجاند که به دلیل داشتن اسید‌های چرب امگا ۳، تأثیر مثبتی بر روند درمان بیماری دارد.

زردچوبه

همچنین باید شیر همراه با زردچوبه را ذکر کرد که می‌تواند سرفه و گلو درد را تسکین دهد.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
نظر:
نیازمندی‌ها
تبلیغات متنی
چاپ کارتن
پیشخوان روزنامه