پایگاه خبری اقتصاد دریایی

کد خبر: ۱۲۰۰
۱۱ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۸:۲۴
به تمام افراد مبتلا به کرونا یا در معرض آن توصیه می‌شود سبزی‌ها و میوه‌جات تازه را زیاد مصرف کرده و از مصرف محصولات فرآوری شده اجتناب کنند.

مبتلایان به کرونا این غذاها را بخورند

بوق خبر - یک پزشک متخصص داخلی گفت: طبق توصیه‌های به‌عمل‌آمده توسط CDC و سازمان جهانی بهداشت به تمام افراد مبتلابه کرونا یا در معرض آن توصیه می‌شود سبزی‌ها و میوه‌جات تازه را زیاد مصرف کرده و از مصرف محصولات فرآوری شده اجتناب کنند.

اشکان نقوی نیا اظهار کرد: نکته مهمی که در توصیه‌های WHO اشاره‌شده است مصرف غذا در منزل و اجتناب از صرف وعده‌های غذایی در رستوران‌ها و مکان‌های عمومی است که بازهم اهمیت فاصله‌گذاری اجتماعی را نشان می‌دهد.

این پزشک متخصص داخلی بابیان اینکه افراد مبتلا در طول روز به میزان کافی آب مصرف کنند که در این مورد مصرف ۸ تا ۱۰ لیوان آب در طول روز توصیه می‌شود.

اضافه کرد: مصرف دانه‌ها و آجیل خام، ریشه‌هایی مثل هویج و ترب می‌تواند مفید باشد.

از مواردی که بایستی در طول بیماری کمتر مصرف کنند نمک و شکر است؛ به‌طوری‌که میزان نمک روزانه مصرفی در فردی بدون بیماری زمینه‌ای دیگر بایستی کمتر از ۵ گرم در شبانه‌روز معادل یک قاشق چای‌خوری کوچک باشد.

وی در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه گاهی دیده می‌شود افراد از روش‌های سنتی غیرعلمی برای مبارزه با کرونا استفاده می‌کنند، نظر شما در این مورد چیست گفت: البته ما مخالفت کلی با محصولات گیاهی و سنتی نیستیم.

طبیعتاً برخی جوشانده و دمنوش‌ها خواص میکروب‌زدایی داشته و ممکن است ولو به‌طور تسکینی باعث تخفیف علائم شوند.

ولی اولاً به‌طور مؤکد توصیه می‌شود از مصرف جوشانده‌های ناشناخته اجتناب کنند و حتی در مورد دم‌نوش‌های معمول هم جانب احتیاط را رعایت کرده و از اسراف در مصرف آن‌ها با این تصور اشتباه که، چون منشأ گیاهی دارند پس بی عارضه خواهند بود، اجتناب کنند.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
نظر:
نیازمندی‌ها
پیشخوان روزنامه