با حمایت هدایت کشتی و اجرای آکادمی آموزشی دریایی سیراف؛اقتصادسرآمد منتشر کرد

دومین رویداد فناوری و کارآفرینی دریایی در آستانه برگزاری

اقتصاددریایی - بخش‌های مهم رویداد فنّاوری و کارآفرینی دریایی (MTS) شامل: سخنرانی، کارگاه فنّاوری، نمایشگاه تخصصی، کلوپ مدیران دریایی، نشست رو در رو صاحبان صنایع و شرکت‌های فنّاور و معرفی استارت آپ‌ها است.

چرا برگزاری مراسم روز جهانی دریانوردی به ایران نرسید؟ اقتصادسرآمد تحلیل می‌کند

(آي ام او IMO)انگليسي، يا ضعف ديپلماسي ايران؟

اقتصاددریایی - قرار بود كه ايران ميزبان اجلاس آتي، آي ام او(IMO) باشد كه با مخالفت انگليس، ميزباني ايران حذف شد. اين اتفاق، نيازمند تحليل دقيقي است كه اهالي فن بايد به آن بپردازند.

از ضعف فرهنگی تا بی‌توجهی به دریا اقتصادسرآمد بررسی می‌کند

نظام معینی برای ترویج دریایی در کشور وجود ندارد

اقتصاددریایی - تبلیغ و ترویج پلی است بین مردم و دریا. اگر این پل باشد، مردم به سمت دریا و فعالیت‌های دریایی حرکت می‌کنند و اگر نباشد، نگاهی هم به سمت دریا نمی‌اندازند.

بررسی چالش‌های شکل‌گیری و فرصت‌های پیش‌روی سازمان توسعه سواحل مَکُران در نشست تخصصی

اما و اگرهای تشکیل سازمان توسعه سواحل مَکُران

اقتصاددریایی - با این وضعیت موجود، سازمان توسعه مکران کار چندانی نمی‌تواند انجام دهد، از این‌رو ناگزیر از تمرکز بر جذب سرمایه‌گذار داخلی و خارجی هستیم که در اساسنامه هم بر آن تأکید شده است، همین مسأله، توسعه منطقه را از حالت درون‌زا به برون‌زا تبدیل می‌کند.

ابن ماجد، سند مجد دریانوردان ایرانی؛ اقتصادسرآمد بررسی می‌کند

ابن ماجد؛ دانای راه‌های دریایی خلیج فارس و اقیانوس هند

اقتصاددریایی - شهاب‌الدین احمد بن ماجد ملقب به «اسد البحار» (شیر دریاها)، ایرانی بود. در کرانه‌های خلیج فارس به دنیا آمد، خانواده و تبار و خاندانش از مردمان بندر کُنگ کنونی بود و زبان فارسی را خوب می‌دانست. او زبان عربی را به شیوه‌ی فکری و مفاهیم ذهنی ایران سخن می‌گفت و می‌نوشت. در صفحه‌ای از کتاب «الفوائد فی اصول علم البحر و القواعد» نیست که تعدادی لغت فارسیِ کهنه و ناب در علوم دریایی و جغرافیاییِ مناطق خلیج فارس و اقیانوس هند یافت نشود؛ مانند تیر، میخ، زام، لنگر، دستور، خن، زیرباد، زیر بادیه، رهنامه، سرهنگ، آبخور، هیراب و ده‌ها واژه‌ی دیگر.

نگاهی تحلیلی اقتصادسرآمد به اهمیت مدیریت دریایی کشور

موفقیت در توسعه دریایی کشور، به کسی شبیه شهیدعلی هاشمی نیاز دارد

اقتصاددریایی - گرايش از خشكي به سوي دريا، كاري سترگ و بزرگ است و از هر كسي بر نمي‌آيد. به خصوص از دولتي‌هايي كه چشم به آخر برج مي‌دوزند و با مسائل ديگر خيلي كاري ندارند. كسي مي‌خواهد كه به عظمت دريا و سهم بي‌نظير ايرانيان از دريا چشم بدوزد.

فراموش‌شدگان دریایی؛ اقتصاددریایی تحلیل می‌دهد

شمع قهرمانان دريايي ايران خاموش است

اقتصاددریایی - جامعه خوشبخت، جامعه‌اي است كه در ساخت و پرداخت يك قهرمان مشاركت مي‌كند؛ زيرا مي‌داند كه قهرمانان، نقطه عطف بهسازي جامعه در ميان نسل‌هاست.

نگاه اقتصادسرآمد به یک خبر مهم و سوال برانگیز

تاسیس اندیشکده پیشرفت دریایی!؟

اقتصاددریایی - تعجب ما در روزنامه دریایی اقتصادسرآمد این است که رسانه‌های معتبری، چون ایرنا، ایسنا و تسنیم برای انتشار برای این خبر از عناصر شش گانه خبری استفاده نکرده اند، اصلا و اساسا به اصل خبر نپرداخته که بدانیم این اندیشکده کجاست؟ چه کسی یا چه سازمانی آن را تشکیل داده است؟ و اساسا ضرورت تشکیل آن چیست؟ و به جای این‌ها که اصل خبر است، به همان توضیحاتی عمومی و همیشگی پرداخته‌اند.

جزییات مصوبات اقتصاد دریامحور در کمیسیون تلفیق؛ اقتصادسرآمد بررسی می‌کند؛

مصوبه‌های توسعه آفرین مجلس برای اقتصاددریاپایه

اقتصاددریایی - در تشریح جلسه کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم توسعه آمده، این است که با تصویب اعضای این کمیسیون، فعالیت‌های گمرکات در مرز‌های زمینی، بنادر بزرگ و پر تردد کشور از ابتدای برنامه به صورت شبانه روزی می‌شود.

اقتصاددریایی اهمیت زیستگاه مصنوعی آبزیان را بررسی می کند

ضرب آهنگ توسعه اقتصاد دریاپایه در بخش شیلات

اقتصاددریایی - با توجه به اینکه جنس بستر سواحل استان خوزستان عمدتا گلی بوده و جریانات آبی و جزر ومدی در آن شدید است، حفره‌های به کار رفته در سازه‌های طراحی شده قبلی مسدود و کارآیی آن ها به لحاظ بیولوژیکی کاهش یافته که با بررسی‌های به عمل آمده و هماهنگی های انجام شده مقرر گردید تا از لوله های بتنی فرسوده و مستعمل که قطرآن ها بیشتر بوده و سطح تماس بیشتری با بستردریا داشته استفاده گردد.