اقتصاددریاپایه

اقتصاد دریامحور باید جایگزین اقتصاد نفتی شود

اقتصاد دریایی- رییس کمیسیون صنعت اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران با اشاره به ضرورت یکپارچگی سیاست‌گذاری‌ در تحقق توسعه دریامحور، گفت: با توجه به تخصصی بودن فعالیت‌ها و ارتباط سازمان بنادر با حوزه دریا، این سازمان در صورتی که از استقلال کافی و اختیار عمل برای به خط کردن دستگاه‌های مختلف برخوردار شود، می‌تواند به عنوان محور اصلی، عمل کند.

ایجاد ۲۰هزار شغل در حوزه صنایع دریایی بوشهر

اقتصاددریایی -​​​​​​​ ​​​​​​​بوشهر مدیرکل امور اشتغال و سرمایه‌گذاری استانداری بوشهر گفت: با تلاش‌های انجام شده، ۲۰ هزار شغل شامل ۵ هزار شغل مستقیم و ۱۵ هزار شغل غیرمستقیم در حوزه صنایع دریایی استان بوشهر ایجاد شد.

سرمایه گذاری ۵۵۰۰ میلیارد ریالی در زیرساخت‌های بندر نگین بوشهر

اقتصاد دریایی- معاون فنی و مهندسی اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر گفت: برگزاری مناقصه پروژه‌های برق رسانی و دیوارکشی مجتمع بندری نگین به ارزش پنج هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال در دستور کار است.

صنایع پیرامونی بندر شیرینو در حل مشکلات مشارکت کنند

اقتصاد دریایی-  استاندار بوشهر گفت: شرکت‌ها و صنایع پیرامونی بندر شیرینو باید در حل مشکلات این شهر کمک کنند.

اجرای ۲ طرح بزرگ اقتصادی در گناوه

اقتصاد دریایی- فرماندار شهرستان گناوه از اجرای ۲ طرح بزرگ اقتصادی با سرمایه‌گذاری ۱۱۰۰ میلیارد تومان خبر داد.

ظرفیت‌های بی­ بدیل و اهمیت توسعه اقتصادی دریا محور در شکوفایی سرزمینی

مهدی استادی جعفری مشاور توسعه و اقتصاد دریامحور نوشت: تعریف اقتصاد دریامحور که در ادبیات جهانی عموما با عنوان اقتصاد آبی (Blue Economy) از آن یاد می­ شود، استفاده پایدار از ظرفیت منابع و گستره­های آبی اعم از اقیانوس­ها، دریاها، دریاچه­ ها و جزایر برای رشد اقتصادی، بهبود وضعیت معیشت و ایجاد اشتغال و نهایتا افزایش تولید ناخالص داخلی می­ باشد.

«اقتصادسرآمد» گزارش می دهد؛ مناطق ساحلی آلترناتیو رشد اقتصادی ایران

اقتصاد دریا در سواحل، فقط سازه‌های رستوران و ماهیگیری نیست

اقتصاددریایی - اقتصاد دریا در سواحل، فراتر از سازه‌های رستوران و یا ماهیگیری سنتی است. اجرای طرح‌های شیلاتی و مزارع ماهی، یکی از مؤلفه‌های اقتصادی برای ارتقای سهم استان های ساحلی است. گستره فعالیت های اقتصاد آبی، فراتر از فعالیت های سنتی مانند شیلات، گردشگری و حمل و نقل دریایی تعریف شده و مستلزم صنایع نوظهور از جمله انرژی های تجدیدپذیر، آبزی پروری، فعالیت های استخراج در دریا، بیوتکنولوژی و زیست محیطی و هواشناسی دریایی است.

« اقتصاد سرآمد» مطالبه مي‌كند؛

يك قرن انتظار براي يك تصميم!

اقتصاددریایی - ایران رود، آبراه خلیج فارس دریای خزر، کانال لوت و دریاچه های کوبری ایران، نام ایده ها و طرح هایی است که از دیرباز پیشنهاد اتصال دریای خزر را از طریق کانالی قابل کشتیرانی به آب‌های آزاد در جنوب کشور مطرح نموده اند و برخی از این ایده طرح‌ها، نوید ایجاد دریاچه‌هایی مصنوعی در دل کویرهای ایران را می دهد.

مقالی بر اقتصاد و توسعه دریایی مولداوی، « اقتصادسرآمد» بررسی کرد

مرز آبی ۴۸۰ متری تنها راه ارتباط بین‌المللی مولداوی

اقتصاددریایی - تنها راه ارتباطی بین‌المللی مولداوی، مرز آبی آن به طول تقریبی ۴۸۰ متر در کنار رود دانوب می‌باشد. این منطقه پس از استقلال، با تلاش زیاد دولت مولداوی به سمت بندر شدن پیش می‌رود و هر نوع سرمایه‌گذاری و کمک یک کشور خارجی جهت تأسیس و تجهیز بندر فوق و ایجاد ارتباطات جاده‌ای با کیشیناو اقدامی کاملاً حیاتی برای مولداوی بوده، اجازه ارتباط آزاد وتجارت آزاد را به این جمهوری خواهد داد.

چرا به دريا توجه كافي نشده است،« اقتصادسرآمد» منتشر می کند

نقدی بر ۱۰ بند انتقادی نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان

اقتصاددریایی - بايد به منويات رهبر جمهوري اسلامي توجه كنيم و اين وظيفه ملي و تكليف شرعي است. وقتي رهبری معظم مي‌فرمایند: به دريا توجه كافي نشده است، اين توجه دادن به همه است نه فقط يك گروه از مديران. به بيان روشن، اين گونه نيست كه فرمان رهبري به جمعي در سازمان بنادر و دريانوردي ربط داشته باشد و به امامان جمعه به عنوان طيفي بسيار اثرگذار ربط نداشته باشد.

نگاه« اقتصادسرآمد» بر ارزش‌هاي بزرگ اجتماعي-علمي پيشكسوتان

پيشكسوتان دریایی ایران را ارج نهیم

اقتصاددریایی - برخي چنين مي‌انديشند كه اگر كسي به دوران پيري برسد و موي سپيد كند، پيش‌كسوت است كه باز هم چنين نيست و هر پيري، پيشكسوت نمي‌شود. از قديم گفته‌اند كه هر گردي، گردو نمي‌شود، مصداق اين سخن است. هر پيري، پيشكسوت نيست و البته پيري مي‌تواند يكي از معيارهاي پيشكسوتي باشد نه شاخص اصلي آن.

یک فعال رسانه ای به روزنامه دریایی «اقتصادسرآمد» نوشت:

رفاه مردم ساحل نشین در گرو توسعه اقتصاد دریاپایه

اقتصاددریایی - اقتصاد دریاپایه مجموعه‌ای از فعالیت‌های اقتصادی مرتبط با اقیانوس‌ها، دریاها و مناطق ساحلی است که روزانه میلیون ها نفر در سطح جهان از آن امرار معاش می‌کنند. اغلب کشورها از این پتانسیل به خوبی استفاده می‌کنند و تعدادی دیگر خیر.