گروه صنایع دریایی - محمدرحیمی - تأکید مقام معظم رهبری برنگاه راهبردی به دریا، ناشی از تأثیر زیاد آن در امنیت و اقتصاد کشور است. ايران با سابقه حضور تاريخي در عرصه دريا، توانمندیهای فني و سرمايه غني انساني، ميتواند اساس اقتدار اقتصادی، سیاسي و نظامي خود را بر پايه توسعه دريايي بنا کند.
اقتصاددریایی - استاندار هرمزگان از موافقت رییس جمهور با انتقال پردیس دریایی دانشگاههای مطرح کشور به این استان و در نظرگرفتن ۱۸۰۰ هکتار زمین در شهر جدید خلیجفارس به این منظور خبر داد.
اقتصاددریایی - فرآیندها و کارکردهای سامانه جدید یکپارچه عملیات بندری، با حضور کارشناسان فاوای بنادر خوزستان و بوشهر، در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی(ره) بررسی شد.
اقتصاددریایی - فرمانده نیروی دریایی ارتش از اعازم هیئت علمی و پژوهشی به قطب جنوب خبر داد.
اقتصاددریایی - در روزهای گذشته دوباره بحث میدان آرش داغ شد. ماجرا از این قرار بود که کویت و عربستان مناقصه توسعه این میدان را برگزار و هدفگذاری کردهاند روزانه ۸۰۰میلیون فوت مکعب گاز از این میدان برداشت و فرآورش شود.
اقتصاددریایی - در آزمون دریانوردی صلاحیت سمت افسر دوم شناورهای زیر ۳ هزار نزدیک به ساحل، مژده رضاییان، دریانورد مازندرانی، بالاترین امتیاز و رتبه نخست را کسب کرد.
اقتصاددریایی - قطر بزرگترین سفارش کشتیسازی در تاریخ ساخت کشتی را با سفارش ۱۸ فروند کشتی فوق مدرن LNG به ارزش ۶ میلیارد دلار امضا کرد. این تعداد کشتی به ۱۰۴ فروند کشتی سفارش داده شده به کارخانجات کشتی سازی چین و کره جنوبی افزوده میشود.
نامه یک بازرس و مدرس دریایی ایرانی به جامعه جهانی دریانوردی؛
گروه دانش دریا - رضا محمد علی بیگی مدرس و بازرس ارشد دریایی در یادداشتی به روزنامه دریایی اقتصادسرآمدکه در شبکه های بین المللی صنعت دریایی منتشر شد، خواستار بازنگری در کمیت و کیفیت محتوای دروس دریانوردان شد.
اقتصاددریایی - پیشرانهای بادی با عنوان Brunvoll به عنوان یک سیستم محرکه تولید انرژی الکتریکی و کمک به صرفهجویی در سوخت بر روی کشتیهای کروز مسافری نصب میشود.
برای اولین بار توسط پژوهشگاه ملی اقیانوسشناسی؛
گروه پژوهش دریایی - مریم رضایی - رئیس پژوهشگاه ملی اقیانوسشناسی و علوم جوی با بیان اینکه در گذشته گشتهای تحقیقاتی خلیج فارس در قالب توافقنامه کنوانسیون راپمی انجام میشد، گفت: دادههای خام این گشتهای تحقیقاتی به ایران ارائه نمیشود، ضمن آنکه از سال ۲۰۰۶ هیچ گشت تحقیقاتی در این منطقه انجام نشد؛ از این رو این پژوهشگاه طی مطالعات تابستانه و زمستانه توانست اطلس این حوضه مشتمل بر بیش از ۱۶۰ نقشه و تصویر را در ۸۸ صفحه با ابعاد a۳ و به زبان انگلیسی منتشر کند و با دادههای به دست آمده قدرت چانهزنی ایران را در مجامع بینالمللی فراهم کند.