با خوردن موز میتوانید از خواص بی شمار آن برای سلامت بهرهمند شوید و از مواد معدنی موجود در آن سود ببرید.
ظاهری جوان شاید با پرداخت هزینههای گزاف و عملهای زیبایی ممکن باشد، اما رعایت چند نکته در خوراکیهای روزانه این امر را سادهتر میکند.
متاسفانه در هنگام پرخوری، مغزمان کمی دیرتر فرمان سیر شدن را دریافت میکند و به همین علت ما از حالت تهوع یا دل درد متوجه میشویم که دیگر خوردن بس است.
پژوهشی جدید نشان میدهد بر خلاف عادت معمول، مرغ را نباید قبل از پختن شست.
بسیاری از متخصصان تغذیه بر این باورند که میوههای خشک شده، تا زمانی که به صورت متعادل مورد استفاده قرار بگیرند انتخابی مغذی و مناسب به حساب میآیند.
سم سیبزمینی های جوانه زده و سبز در پوست و جوانههای آن وجود دارد. این سم وقتی وارد بدن میشود بیماریهایی از جمله بیرونروی، حالت تهوع، تب، سردرد و دلدرد ایجاد میکند.
برای بهبود سلامت روانی، ر اههای زیادی وجود دارد؛ ولی داشتن تغذیه مناسب و خواب کافی از همه مهمتر است. طبق تحقیقات، تعدادی از مواد غذایی هستند که ثابت شده سلامت روان را ارتقا میبخشند.
کسانی که مزاج گرم دارند احتمال حساسیت به این میوه در آنها زیاد است یا باید از خوردن آن پرهیز کنند یا پس از مصرف موز یک خوردنی رو به ترش یا ملس همچون شربت سکنجبین یا کمی آبغوره یا آب انار میل کنند تا این عوارض به حداقل برسد.
یک مطالعه جدید نشان میدهد که یک رژیم غذایی سالم که التهاب بدن را کاهش دهد، خطر ابتلا به دیابت بارداری را کاهش میدهد.
نوشیدن چای یکی از کارهایی است که در کشور ما شبیه یک سنت شکل گرفته است. علاقه به این نوشیدنی از دیرباز در میان مردم ما رسم بوده است.