چین سفارش ساخت ۲۴ کشتی با سوخت متانول را آغاز کرد

اقتصاددریایی - خط کشتیرانی کانتینری کاسکو و صنایع سنگین کاسکو چین قراردادی را برای ساخت دوازده فروند کشتی کانتینری با ظرفیت ۱۴۰۰۰ TEU و هلدینگ کاسکو قراردادی برای ۱۲ کشتی با ظرفیت ۲۴۰۰۰ TEU با سوخت متانول دوگانه‌سوز امضا کردند.

آغاز عملیات اجرایی شیرین‌سازی آب دریا در بخش دلوار تنگستان

اقتصاددریایی - مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر گفت: عملیات اجرایی شیرین‌سازی آب دریا با ظرفیت ۷ هزار و ۵۰۰ مترمکعب در بخش ساحلی تنگستان با ۵ هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال اعتبار به عنوان یکی از طرح‌های شاخص این شرکت همزمان با هفته دولت آغاز شد.

تعمیرات اساسی و زیرآبی دو فروند شناور لایروب استان گیلان

اقتصاددریایی - معاونت فنی و مهندسی اداره کل بنادر و دریانوردی استان گیلان با اشاره به تعمیرات اساسی و زیرآبی دو فروند شناور لایروب این اداره کل، گفت: این مهم با تلاش همکاران معاونت فنی و مهندسی اداره کل و با اعتبار ۲۹۵ میلیارد ریال انجام شد.

رونمایی چین از آخرین مگا‌کشتی کم‌مصرف دوستدار محیط زیست

اقتصاددریایی - شرکت OOCL چین از آخرین سری مگا‌کشتی‌های خود با ظرفیت ۲۴۱۸۸ TEU با نام OOCL Portugal که توسط کشتی سازی Nantong COSCO KHI Ship Engineering (NACKS) ساخته شده رونمایی کرد.

چین پیشرفته‌ترین کشتی یخ‌شکن دنیا را برای مأموریت‌های قطب جنوب می‌سازد

اقتصاددریایی - چین پیشرفته‌ترین کشتی یخ‌شکن با سوخت سبز را که قادر است یخ‌هایی با ضخامت ۲ متر را بشکند برای تردد در قطب جنوب راه‌اندازی می‌کند.

سم کشنده حلزون دریایی می‌تواند ناجی بیماران دیابتی شود

اقتصاددریایی - کنسوماتین در محیط طبیعی خود در کنار سم دیگری در سم حلزون مخروطی که شبیه انسولین است، کار می‌کند تا قند خون طعمه حلزون را به شدت کاهش دهد. این کار، ماهی‌ها را در حالت تقریبا کما قرار می‌دهد که قادر به فرار از چنگ مرگبار حلزون نخواهند بود.

کشتی‌های پرنده در راه عربستان سعودی

اقتصاددریایی - کشتی‌های برقی پرنده با سرعت ۳۰ مایل در ساعت، نسبت به کشتی‌های سنتی ۸۰ درصد انرژی کمتری مصرف می‌کنند.

نوآوری و فنّاوری؛ محور‌های سومین گردهمایی کارآفرینان صنایع دریایی

اقتصاددریایی - در سومین گردهمایی فعالان و کارآفرینان صنایع دریایی و دریانوردی بر لزوم توسعه فنّاوری و کاربرد‌های هوش مصنوعی در صنعت دریایی تأکید شد، تا به این ترتیب، چشم‌انداز روشنی برای آینده صنایع دریایی کشور ترسیم شود.

وضعیت آسیا-اقیانوسیه در بخش باد فراساحلی؛

اروپا در صدر تولید انرژی باد دریایی شناور

گروه انرژی دریایی – توحید ورستان - باد دریایی شناور بخش امیدوارکننده‌ و مهمی از تولید برق تجدیدپذیر است که در دستور کار بسیاری از کشورهایی است که در تلاش برای کاهش وابستگی به سوخت‌های فسیلی هستند. با توجه به این اهداف، نتایج یک نظرسنجی نشان می‌دهد که صنعت باد دریایی شناور هنوز در مراحل اولیه توسعه قرار دارد، اما با توسعه آن در بیش از یک دهه آینده، می تواند رشد سریعی داشته باشد. انرژی باد دریایی هنوز یک بخش نوظهور در سطح جهان است که بیشترین پروژه‌های آن در اروپا و آسیا مشاهده می‌شود. البته براساس برآورد کارشناسان، در ۱۰ سال آینده این صنعت رونق خواهد داشت.

سازه دریایی حادثه‌دیده در خلیج فارس تعویض شد

اقتصاددریایی - معاون دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر گفت: تعویض بویه حادثه‌دیده در اثر برخورد شناور در کانال دسترسی بندر بوشهر با موفقیت انجام شد.