درد دلهای عاشقانه یکی از صحبتهایی است که طرفداران بسیاری دارد. اما برای حفظ زندگی مشترکتان بهتر است بدانید که با یک سری افزاد هرگز نباید درد دلهای عاشقانه داشته باشید.
بیشتر مادران فکر میکنند برای تربیت کودک خود فقط دادن عشق به آنها کافی است، اما قطعا تربیت کودک به محبت کردن ختم نمیشود. در ادامه به بررسی چند مورد در نحوه برخورد با کودک نوپا خواهیم پرداخت.
آرزوی هر کسی که ازدواج می کند داشتن یک زندگی عاشقانه است.
بعضی از بچه ها بدون این که متوجه رفتار زشت شان باشند، کارهای عجیبی مثل برداشتن بدون اجازه وسایل دیگران را انجام می دهند. اما مادرها میتوانند با ترفندهای خوبی برای اصلاح رفتار فرزند و برخورد صحیح با آن اقدام کنند.
فرزندان دوم خانواده اغلب قربانی «سندروم فرزند میانی» هستند؛ سندرومی که به احساس به حاشیه رانده شدن فرزند وسط اطلاق میشود.
ملاک بسیاری از افراد در انتخاب همسر سطح فرهنگی و دارایی اقتصادی شخص است.
قبل از اینکه به فرزندان خود استقلال کافی بدهیم ضروری است که نکاتی را در نظر داشته باشیم. در ادامه این مطلب برخی از آنها را با شما به اشتراک خواهیم گذاشت.
از خودگذشتگی یکی از صفات اساسی است که همه افرادی که ازدواج کرده اند باید تلاش کنند آن را در خودشان تقویت کنند تا بتوانند زندگی بهتری به دور از استرس و مشکلات و قهر کردن داشته باشند.
در دعوای زن و شوهر تا جایی که میتوانید، سعی کنید تهدید به جدایی یا طلاق نکنید. صرف نظر از اینکه منظور شما چه چیزی است، این کلمات میتوانند تأثیر ماندگار بر شخصی که آنها را میشنود، بگذارد و باعث شود تا مدتها پس از پایان دعوا، احساس ناامنی در رابطه داشته باشند و این ناامنی سلامت رابطه شما را به خطر میاندازد.
هر فرد در زندگی تصمیمهای مختلفی اتخاذ میکند. مهمترین تصمیم در طول زندگی، ازدواج و انتخاب شریک زندگی است به طوری که موفقیت در ازدواج میتواند چشم انداز روشن و آینده رضایت بخشی را بوجود آورد. به این منظور انتخاب معقولانه و سنجیده، اهمیت بسزایی دارد.