مروری بر رمز و رازهای نهفته در دل «جزیره جهنم»
گروه دانش دریا - منصوره زالی - هاشیما، جزیره کوچکی در ساحل ژاپن که دهه ها متروکه مانده است، برای ساکنان قبلی خود حکم یک جهنم را داشت. این جزیره که با نام جزیره گونکانجیما یا جزیره کشتی جنگی نیز شناخته می شود، مشهورترین جزیره متروکه ناگاساکی از میان ۵۰۵ جزیره غیرمسکونی آن است.
تشریح جزئیات برگزاری همایش بینالمللی علوم دریایی؛
گروه دانش دریا- امید اسماعیلی - معاون برنامهریزی و توسعه منابع و رئیس پژوهشکده علوم دریایی دانشگاه از برگزاری دومین همایش بینالمللی علوم دریایی با رویکرد نوآوری در اکوسیستمهای آبی با تکیه بر اقتصاد دریا روزهای ۷ و ۸ اسفندماه در جزیره قشم خبر داد.
اقتصاددریایی -عضو هیات عامل و معاون مهندسی و توسعه امور زیربنایی در پیامی با تبریک روز مهندس با اشاره به شعار "ما میتوانیم" از تلاشهای جامعه مهندسی کشور در بومیسازی بخش زیادی تجهیزات بندری و دریایی و توسعه کشور برپایه توان و تخصص داخلی تمجید کرد.
اقتصاددریایی - مدیرعامل آب و فاضلاب هرمزگان گفت: جهت تامین آب شیرین برای دو شهر و ۲۰ روستای بندرعباس و خمیر، هزار میلیارد تومان اعتبار پیش بینی میشود.
اقتصاددریایی - تفاهمنامه همکاری بین دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار و شرکت تأمین نیروی انسانی خطوط کشتیرانی کیش، با هدف جذب دانشجوی بورسیه در رشتههای مهندسی دریانوردی (عرشه) و مهندسی کشتی (موتور) از طریق آزمون سراسری سازمان سنجش، منعقد شد.
اقتصاددریایی - قطر از تمامی سرمایهگذاران و خریداران اروپایی و آسیایی خواست تا نسبت به سرمایهگذاری برای استحصال و خرید گاز LNG اعلام آمادگی کنند.
اقتصاددریایی - معاون برنامهریزی و توسعه منابع و رئیس پژوهشکده علوم دریایی دانشگاه از برگزاری دومین همایش بینالمللی علوم دریایی با رویکرد نوآوری در اکوسیستمهای آبی با تکیه بر اقتصاد دریا روزهای ۷ و ۸ اسفندماه در جزیره قشم خبر داد.
اقتصاددریایی - مدیرعامل سازمان منطقه ویژه پارس با بیان این که امروز ما بیش از شریک خودمان از میدان مشترک برداشت میکنیم، افزود: در حال حاضر برداشت ما از میدان مشترک پارس جنوبی حدود ۷۱۰ میلیون مترمکعب است در حالی که شریک ما حدود ۶۵۰ میلیون متر مکعب برداشت میکند.
اقتصاددریایی -نیروگاه اتمی کاشیوازاکی کاریوا همچنان تحت تاثیر فاجعه فوکوشیما است. نیروگاه هستهای کاشیوازاکی کاریوا در زمینی به مساحت ۱۰۰۰ هکتار بین شهرهای کاشیوازاکی و کاریوا در استان نیگاتا در امتداد ساحل جزیره اصلی هونشو ژاپن واقع شده است. اولین راکتور آن در سال ۱۹۸۵ شروع به تولید برق کرد و آخرین راکتور در سال ۱۹۹۴ به بهره برداری رسید. این نیروگاه توسط شرکت برق توکیو (TEPCO)، بزرگترین شرکت برق در ژاپن که نیروگاه هستهای فوکوشیما دایچی را نیز اداره میکند و امروزه عملیات پاکسازی را در آنجا اجرا میکند، اداره میشود.
اقتصاددریایی - رییس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران با تاکید بر ضرورت افزایش سطح همکاری سازمان بنادر و دریانوردی و بخش خصوصی گفت: باید به بهترین شکل از ظرفیت پسکرانه بنادر در تولید انرژی به ویژه انرژی خورشیدی، بهره برد.