تحقیقات نشان داده است افرادی که مقادیر زیادی سبزیجات چلیپایی مصرف میکنند، به لطف ترکیب سولفورافان، خطر ابتلا به سرطان را کاهش میدهند.
نتایج بررسیها نشان داده است که چای سبز با داشتن مزایای زیاد برای سلامتی و سطح آنتیاکسیدان بالا باعث افزایش طول عمر میشود، اما محققان دانشگاه صنعتی زوریخ سوئیس (ETH) درباره فرضیات گذشته و نحوه عملکرد آن شک دارند.
یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی تاکید کرد اگر ما یک رژیم غذایی مناسب و سالم با توجه به قد، سن و وزنمان داشته باشیم، هیچوقت سراغ جانکفود یا غذاهای بازاری که فقط لعاب و شکل و قیافه زیبا و گولزنکی دارد نمیافتیم.
یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی، ضمن تشریح تاثیر تغذیه بر تقویت حافظه، مواد غذایی موردنیاز برای تقویت حافظه و بهبود عملکرد مغز و ایجاد شور و شوق در مغز را برشمرد.
دانه گیاه شاه بلوط هندی به صورت خوراکی در درمان اختلالات درد و حس سنگینی ساق پا، گزگز کردن و تورم ساق پا کاربرد دارد.
انگور از آن دسته میوههایی است که هم کال و نارس آن (غوره) استفاده میشود، هم خود میوه (انگور)، هم خشک شده آن (کشمش) و هم جوشانده آب آنگور (شیره) و هر کدام خواص بسیاری دارند. این میوه خوشمزه که از نظر رنگ، اندازه و مزه تنوع زیادی دارد، در کشور ما به وفور یافت میشود.
کدو سبز حاوی ویتامینهای زیادی است که میتواند بیماریهای گوناگون را درمان کرده و باعث تقویت حافظه شود.
مصرف کردن زیاد آرد سفید و پخت نان با استفاده از این ماده خوراکی عوارض و مضراتی را برای سلامت افراد به همراه دارد.
یک متخصص و مشاور تغذیه و رژیم درمانی معتقد است شایعاتی که درست شده است و عنوان میکنند که ماست را با فلان غذا بخورید و با فلان غذا نخورید صرفا شایعه است و اصلا تایید شده نیست و عوارض خطرناکی ندارد؛ بلکه فقط از میزان جذب آهن میکاهد و به همین خاطر بهترین رفتار این است که ماست با فاصله یک تا دو ساعت از مصرف غذاهای پروتئینی مصرف شود.
نخود تقویتکننده قلب و در رفع یبوستهای حاد و مزمن موثر است. همچنین عضلات اسکلتی را تقویت میکند و به همین دلیل مصرف آن به ورزشکاران توصیه میشود.