ویروسی با ۵۰ جهش که هیچ چیز از آن نمی‌دانیم

یک هفته از شناسایی گونه‌ای جدید از واریانت اومیکرون می‌گذرد، ویروسی که سازمان جهانی بهداشت آن را نگران کننده توصیف کرده، اما هنوز هیج مرگی به آن نسبت داده نشده است.

اومیکرون همراه با خارش گلو و خستگی مفرط است

بر اساس مطالعات اولیه، خطر عفونت مجدد کووید ۱۹ در نوع «اومیکرون» بیشتر است.

سویه اومیکرون کشنده‌تر از تمام مدل‌ها

بیش از ۱۰۰ مورد از موارد ابتلا به سویه اومیکرون در آفریقای جنوبی، جایی که سویه جدید به آرامی در حال تبدیل شدن به نوع غالب است، شناسایی شده است.

آلودگی هوا ابتلا به کرونا را بیشتر می‌کند

معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: آلودگی هوا، ابتلا به کرونا را تشدید می‌کند و مردم بویژه سالمندان، کودکان، بیماران قلبی و ریوی و مادران باردار این ایام از منزل خارج نشوند.

اومیکرون و چشم‌های نگران دنیا

در حالی که امید می‌رفت تا جهان پس از تزریق واکسن کرونا به ساحل آرامش برسد واریانت نوظهوری در واریانت بتای کرونا خواب را از چشمان بسیاری از کارشناسان بیماری‌های واگیر ربوده است.

قرنطینه کردن مردم انگار دائمی شده است

خوشحالی فروکش کردن کرونا به سرعت جای خود را به نگرانی از آلودگی هوا داده است؛ سالمندانی که می‌توانستند کمی با خیال راحت به فعالیت روزمره و ورزش سبک در پارک‌ها برگردند حالا دلهره جدیدی پیدا کرده‌اند.

کنترل بوی نامطبوع بدن با ۸ فرمول طبیعی

دئودورانت‌های عادی به طور معمول سرشار از مواد شیمیایی مختلف از جمله پارابن‌ها، فرمالدهید، تری‌کلوسان و آلومینیوم هستند. این قبیل مواد هم برای انسان و هم محیط زیست ممکن است مضر باشند. با در نظر گرفتن این مساله، استفاده از دئودورانت‌های دست‌ساز و حاوی مواد طبیعی می‌تواند ایده خوبی باشد.

خطرات رابطه جنسی مقعدی چیست؟

برخی از زوجین از روابط مقعدی لذت می‌برند، اما این کار خطرناک عوارض جبران‌ناپذیری می‌تواند داشته باشد و باعث عفونت و بیماری‌های روده و مقعد شود.

تاثیر کرونا بر مبتلایانِ آلزایمر

با شیوع بیماری واگیردار کرونا، توجه به بیماری‌های غیرواگیر نظیر دیابت، فشارخون بالا، آلزایمر و... نسبت به گذشته کاهش یافت؛ موضوعی که قطعا عوارض آن در بلندمدت به چشم خواهد آمد؛ به طوری که به گفته مسوولان مربوطه در حال حاضر نیز وضعیت بیماری و اختلال حافظه در مبتلایان به دمانس و آلزایمر با پیش از شیوع کرونا قابل مقایسه نیست.

ابتلای بیش از ۸۰۰ هزار ایرانی به زوال عقل

۵۲ میلیون نفر در جهان با دِمانس (زوال عقل) زندگی می‌کنند و پیش‌بینی شده است که در سال ۲۰۵۰ این عدد به ۱۳۹ میلیون نفر برسد. در ایران هم بر اساس آمار جهانی پیش‌بینی شده است بیش از ۸۰۰ هزار نفر مبتلا به انواع دمانس وجود دارد که شرایط پاندمی کرونا در افزایش این بیماری تاثیر منفی داشته است.